Cauta:
  News  Monden  Politic  Tehnologie  Sanatate  Social  Sport  Energie mediu  Agricultura  Evenimente  

media  ADVICE Students se pregateste media

Fiind un eveniment deja cu traditie, AdRevolution nu lipseste nici in acest an din grila de proiecte marca ADVICE. In fiecare din aceste zile este abordata o noua tema bine dezbatuta de-a lungul a trei conferinte:

RETRO & VINTAGE - Aceasta prima zi este destinata publicitatii clasice, in incercarea de a descoperi de ce reclamele cu "iz de vechi" au inca priza la public.
ECO & SOCIAL - Un subiect de actualitate in zilele noastre, cele mai multe companii incercand sa isi imbunatateasca imaginea prin numeroase campanii de responsabilitate sociala.
DIGITAL & VIRAL - Un domeniu deloc de neglijat, care castiga tot mai mult teren in fata metodelor clasice de promovare.
PR Campaigns & Cultural Marketing - Pentru ca promovarea se poate face si intr-un mod diplomat.
BAD & SPOOF - Campaniile nereusite din Romania si spoof-urile cele mai cunoscute fac subiectul ultimei zile de conferinte.

De mai bine de 7 ani, ADVICE Students coloreaza lumea publicitatii cu proiecte increzatoare, concepute de studenti pentru studenti. Bucuresti, Teatrul National Bucuresti - Galeriile ArtExpo, 2010 - ADVICE Students organizeaza si in acest an bine cunoscutele conferinte pe teme publicitare, destinate studentilor interesati de domeniul comunicarii, adunate sub un nou nume: "AdRev".

Asa cum a obisnuit, in fiecare an ADVICE Students porneste o revolutie in lumea advertising-ului, sub forma unor conferinte cu si despre publicitate, pentru studentii pasionati de domeniul comunicarii. Conform valorilor organizatiei - simplitate, creativitate, provocare, dezvoltare continua - evenimentul va suferi o mica schimbare in acest an: informatie mai multa si mai concisa in cadrul unor conferinte mai scurte - doar 45 de minute - toate acestea sub un alt nume: "AdRev".

Evenimentul se desfasoara pe parcursul a cinci zile, de pe 1 pana pe 5 martie, de la ora 17:00, la Teatrul National Bucuresti, Galeriile ArtExpo. Din pasiune pentru idei revolutionare, ADVICE Students comunica deschis perspectivele sale asupra lumii cu oameni pe masura.

 
media media

 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

Alte articole

Omul care a dat monedei Euro 10 zile de trait

- evenimentul de referinta pentru mediul de business din Romania


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|MEDIA - 2019 - reportaj.com