Cauta:
  News  Monden  Politic  Tehnologie  Sanatate  Social  Sport  Energie mediu  Agricultura  Evenimente  

media  ALGERNON - excelenta la Digital media

Dupa sapte ani, liderul incontestabil al pietei foliilor adezive din Romania, ALGERNON, participa la Digital Print&Sign.

Clientii, colaboratorii si toti cei care doresc sa cunoasca "secretele" care consolideaza una dintre cele mai de succes afaceri din domeniul publicitar sunt asteptati in perioada 22-25 septembrie la standul de 200 mp al ALGERNON, pozitionat la intrarea in Pavilonul Central Romexpo.

Alaturi de staff-ul ALGERNON, se vor afla cu acest prilej, reprezentanti de marca ai producatorilor al caror distribuitor in Romania este: ORAFOL (Germania), SISER (Italia) si FOLEX (Elvetia).

Specialistul in colantari numarul 1 al ORAFOL, domnul Manfred Hunold, se va afla in standul ALGERNON pe toata durata expozitiei, impartasind vizitatorilor "tainele" colarii perfecte, prin discutii si demonstratii practice. Foliile pentru tunning auto, foliile pentru decorarea peretilor, foliile pentru decorarea suprafetelor vitrate nu vor lipsi din sectiunea ORAFOL. In zilele de 23 si 24 septembrie va fi prezent in standul ALGERNON, specialistul SISER, domnul Marco de Rossi, care va efectua aplicatii practice si va raspunde intrebarilor vizitatorilor.

Domnul Marcus Winter, reprezentantul FOLEX va prezenta cele mai performante folii si hartii pentru imprimare ink-jet sau digitala, disponibile in rola sau in coala. Agentiile de publicitate, tipografiile, firmele din industria publicitara, de panotaj, arhitectii, specialistii in imprimari sunt asteptati pentru a descoperi materiale si aplicatii, care sa ii inspire si sa ii sustina in abordarea pietelor specifice lor, in zilele de 22 si 23 septembrie.

Toate acestea, si multe altele, pe care va lasam placerea de a le descoperi, fac din vizitarea standului ALGERNON, o experienta obligatorie la Digital Print&Sign.

Pentru a va convinge inca o data ca ALGERNON este ceea ce sustine dintotdeauna: PARTENER PENTRU EXCELENTA. Oamenii de publicitate, specialistii in ambientare, arhitectii, constructorii pot gasi aici solutii, noi idei de business, noi piete.

In sectiunea SISER vor fi prezentate materiale noi si modalitati inedite de inscriptionare pe suporturi textile, care permit specialistilor din agentii de publicitate, ateliere de productie publicitara, dar si designerilor vestimentari si producatorilor din industria confectiilor sa raspunda creativ si adecvat solicitarilor clientilor lor.

 
media media

 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

Alte articole


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|MEDIA - 2019 - reportaj.com