Cauta:
  News  Monden  Politic  Tehnologie  Sanatate  Social  Sport  Energie mediu  Agricultura  Evenimente  

media  Agentia de presa Rador va invita media

Incepem cu o masa rotunda la care participa personalitati ale vietii publice si ale mass-media, care vor dezbate schimbarile nevoii de consum a stirii de agentie. Agentia de presa Rador va invita la conferinta internationala Ziua agentiilor de presa, editia a V-a, eveniment care va avea loc pe 15 iunie, la Centrul National de Arta Tinerimea Romana, intre orele 9:30-17:00. Tema din acest an: "Agentiile de presa si provocarea multimedia".

Programul cuprinde trei sectiuni de interes pentru comunitatea mass-media. Conferinta se va incheia cu lansarea cartii "Ziua agentiilor de presa, editia a IV-a" si cu decernarea trofeelor pentru Concursul de jurnalism de agentie Rador 2010.

Aceasta conferinta internationala este deschisa jurnalistilor si studentilor de la facultatile de profil.

Pentru alte informatii va rugam sa accesati site-ul nostru www. rador. ro si sa ne confirmati participarea la adresa iuliana. gheorghe@rornet. ro.

Sponsori ai evenimentului: Editura Tritonic si Florariaandrei. ro.

Parteneri media: Agerpres, Mediafax, Newsin, Hotnews, Radio France Internationale , Prima Tv, Jurnalul National si Bursa.

Eveniment recomandat de Centrul National de Arta Tinerimea Romana. Continuam cu panelul dedicat marilor agentii de presa, in cursul caruia managerii acestora vor discuta fara inhibitii despre problemele si perspectivele acestor vectori si actori indispensabili ai comunicarii. Urmeaza panelul dedicat agentiilor specializate si portalurilor multimedia, in cursul caruia se vor prezenta noutati si tendinte la nivel mondial.

 
media media

 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

Alte articole


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|MEDIA - 2019 - reportaj.com