Cauta:
  News  Monden  Politic  Tehnologie  Sanatate  Social  Sport  Energie mediu  Agricultura  Evenimente  

media  Andra Musatescu a fost premiata media

Societatile de avocati si avocatii de pretutindeni, inclusiv din Romania, au fost inclusi mai intai pe o lista scurta, pentru un numar limitat de domenii de practica profesionala in fiecare tara, iar castigatorii au fost declarati de catre un juriu independent, in urma unei verificari detaliate a activitatii profesionale a fiecarei societati si a fiecarui avocat.

Corporate International este lider pe piata informatiilor business din Marea Britanie si Europa, cu o medie de peste 70. 000 de cititori lunar. Totodata, Andra Musatescu are un rol activ in cadrul Asociatiei Internationale a Proprietatii Intelectuale (AIPPI) si in cadrul WIPO/OMPI, unde este arbitru. Corporate Intl evalueaza avocatii din fiecare tara, bazandu-se pe criterii precum calitatea serviciilor prestate, abilitatea de a asista managementul clientilor, investitori etc. , in arii juridice diverse. Andra Musatescu (foto) a primit recent premiul "Avocatul de proprietate intelectuala al anului" din partea revistei britanice Corporate Intl.

Andra Musatescu este titulara Cabinetului de Avocat Andra Musatescu din 1999 si a Cabinetului de Proprietate Industriala din 2005. Ea face parte din comitelele de conducere ale Asociatiei Internationale a Marcilor (INTA) si ale Asociatiei Europene a Marcilor (ECTA). Andra Musatescu s-a mai facut remarcata, in domeniu, prin publicarea de numeroase articole si participand ca moderator si ca lector la conferinte, atat pe plan national, cat si international.

Premiile Corporate Intl Magazine sunt acordate anual atat societatilor de avocati cat si avocatilor pentru excelenta in activitate si prestanta remarcabila in diverse arii de practica. Dr. Cu o experienta de aproximativ 14 ani, cabinetele sale au fost permanent in topurile domeniului de proprietate intelectuala. Andra Musatescu si-a desavarsit studiile in UK pentru titlul de Master in cadrul Univeristatii Cambridge si a Universitatii Durham. Cititorii provin din lumea intreaga si printre ei se numara analisti financiari, juristi, oameni de afaceri din sectorul public si privat.

 
media media

 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

Alte articole


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|MEDIA - 2019 - reportaj.com