Cauta:
  News  Monden  Politic  Tehnologie  Sanatate  Social  Sport  Energie mediu  Agricultura  Evenimente  

media  Au fost alesi Bursierii Europa media

JTI comercializeaza trei dintre cele mai vandute cinci marci la nivel mondial : Winston, Mild Seven si Camel. La final, aplicantii au primit un test scris, acesta fiind ultimul punct din procesul de selectie.

Filip Andreea Dana, Hanta Alexandra Irina, Labou Patricia si Stanciu Ioana-Nicoleta sunt cele patru castigatoare din acest an.

"Bursele Europa FM sunt o sansa extraordinara oferita celor care isi doresc sa devina jurnalisti. Pentru mai multe informatii, vizitati www. jti. com.

Aproape 400 de persoane au aplicat in acest an pentru o bursa. 30 dintre candidati au fost chemati la un interviu, apoi 12 au fost invitati intr-un program intens de training, de doua saptamani. Pe noi ne-a ajutat enorm, am gasit aici profesionisti care ne-au ghidat primii pasi, ne-au dat sfaturi, dar si increderea lor", povesteste Valentin Chisoceanu, unul dintre bursierii care acum lucreaza in echipa Europa FM.

Elena Tudor, Ioana Hagi-Stan si Stefan Mako au fost la randul lor bursieri, iar acum fac parte din echipa Stirilor Europa FM.

Programul "Bursele Europa FM", sustinut de JTI Romania, a ajuns in 2010 la cea de a sasea editie.

JTI Romania este si sustinator al programelor pentru jurnalisti Bursele Money Channel si Bursele Europene JTI.

Japan Tobacco International (JTI) este companie membra a Grupului Japan Tobacco (JT). , producator mondial de produse din tutun. Avand sediul central la Geneva (Elvetia) si vanzari nete de 9,6 miliarde USD in anul fiscal incheiat la 31 decembrie 2009, Japan Tobacco International are peste 25. 000 de angajati si operatiuni in 120 de tari. JTI si Europa FM ofera tinerilor talentati ocazia de a lucra pentru o perioada de trei luni intr-unul dintre cele mai bune departamente de stiri din tara si de a fi remunerati pentru asta.

Patru tineri vor lucra in urmatoarele luni in redactia de Stiri Europa FM si vor invata ce presupune realizarea unui buletin de stiri, cum se aleg subiectele, cum se redacteaza stirile, dar si cum functioneaza primul post de radio national privat din tara.

Cei care au dorit sa se inscrie la "Bursele Europa FM", au putut face acest lucru pe site-ul burse. europafm. ro. Alte marci internationale includ Benson & Hedges, Silk Cut, Sobranie of London, Glamour si LD.

 
media media

 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

Alte articole


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|MEDIA - 2019 - reportaj.com