Cauta:
  News  Monden  Politic  Tehnologie  Sanatate  Social  Sport  Energie mediu  Agricultura  Evenimente  

media  Campania Why Dont You Come Over media

Gandul a fost lansat in 2005 sub conducerea jurnalistica a lui Cristian Tudor Popescu. In prezent, gandul. info distribuie continutul prin cele mai moderne platforme si isi tine cititorii conectati la actualitate prin reactii rapide la breaking news, dosare speciale de eveniment, live text si video.

Mediafax Group este o companie construita in jurul continutului si reuneste cele mai multe branduri-lideri de piata din presa romaneasca. De asemenea, Why Don’t You Come Over a fost nominalizata la CannesLions 2013, la categoria PR, subcategoriile "Crisis" si "Media", dar si la European Excellence Awards la categoria "Bulgaria, Romania, Croatia, Slovenia, Serbia, Montenegro, Bosnia-Herzegovina"

Despre Gandul. info
Gandul. info - cel mai dinamic produs jurnalistic din Romania - reflecta actualitatea sociala, politica si economica prin unghiuri de abordare jurnalistica originale si informatii exclusive. Cred ca lectia cea mai importanta este ca, in era Facebook, oamenii si brandurile au mai multa putere reala de a schimba lucrurile decat oricand. ", a precizat Mihai Gongu, Creative Director GMP Advertising.

In cadrul evenimentului, au fost acordate 19 premii de aur, 30 de premii de argint si 9 diplome de excelenta de catre un juriu international de top, reunind competente in comunicare din SUA, Marea Britanie, Germania, Italia, Belgia, Olanda, Suedia, Franta si Romania.

Initiativa a pornit in luna februarie a acestui an, ca raspuns la actiunea initiata de cotidianul britanic "The Guardian", de descurajare a emigrantilor romani si bulgari de a veni sa lucreze in Regatul Unit. In plus, pe site-ul www. whydontyoucomeover. co. uk, a fost adaugata o sectiune speciala unde angajatorii romani puteau oferi joburi britanicilor.

Campania a generat peste 5 milioane de afisari in presa romaneasca (print, online, radio, TV) si peste 100 de materiale in presa internationala, fiind premiata atat in tara, la Gala Internetics, la Golden Drum, cat si peste hotare, la AdStars. Cel mai popular afis a fost cel prin care frumusete romancelor era comparata cu cea a Ducesei de Cambridge si a surorii acesteia, acestea doua bucurandu-se de o imensa apreciere si popularitate in randul britanicilor.

Urmatoarea etapa a campaniei a adus invitatia concreta adresata britanicilor de a gasi o "canapea" oferita de romani pentru a petrece cateva zile in Romania si a se convinge singuri de adevarul mesajelor din afise. Campania "Why Don’t You Come Over", creata si sustinuta de Gandul si GMP, a obtinut titlul de "Campania Anului" la a XI-a editie a Romanian PR Awards, organizata de Forum for International Communications, pe 20 noiembrie, la JW Marriott Bucuresti . info si au transformat-o intr-o cauza personala. Articolele despre evenimente de impact sunt completate de materiale de lifestyle, reportaje si comentarii semnate de jurnalisti de prestigiu, pentru a oferi o cheie de lectura a prezentului celor peste 3 milioane de vizitatori unici pe luna ai site-ului www. gandul. info si zecilor de mii de useri care citesc gandul. info pe iPad sau pe mobil. Sper sa ii avem alaturi in continuare pentru ca nu planuim sa ne oprim. Brandurile Mediafax Group sunt: BUSINESS: ZIARUL FINANCIAR, www. zf. ro, zf. corporate. ro, BUSINESS Magazin, www. businessmagazin. ro; SPORT&SPECIAL INTEREST: ProSport, www. prosport. ro, www. liga2. ro, PROMotor, www. promotor. ro, www. go4it. ro, www. descopera. ro, www. gq. ro; Playboy, www. playboy. ro: GENERAL: Mediafax Mass-Media News, www. mediafax. ro, www. gandul. info; Mediafax Foto, Mediafax Monitorizare, Mediafax Mobile; WOMEN&ENTERTAINMENT: PRO TV Magazin, www. protvmagazin. ro, Ce se intampla, doctore?, www. csid. ro , The One, www. one. ro, www. apropo. ro, www. showbiz. ro, InStyle, Glamour.
Campania a pornit cu afise prin care, intr-o maniera amuzanta si usor ironica, se descriau avantajele pe care le prezinta Romania, in raport cu Marea Britanie, britanicii fiind, astfel, invitati sa vina in Romania.

Afisele s-au viralizat rapid pe retelele sociale, iar campania a fost preluata de nenumarate publicatii si site-uri din toata lumea. Romania merita o imagine mai buna in Europa si in lume, si are si atuurile pentru aceasta, asa cum demonstreaza aceasta campanie", declara Claudiu Pandaru, director editorial Gandul.

"Am avut sansa sa lucram impreuna o campanie in care s-au aliniat toate planetele: colegi care au stat noptile ca totul sa iasa bine si repede, un client cu curaj, care a tinut bine de tot pasul cu partea de content editorial, doua popoare care exceleaza la capitolul simtul umorului si un moment in care presa internationala nu se astepta sa afle si altfel de lucruri despre Romania.

 
media media

 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

Alte articole


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|MEDIA - 2019 - reportaj.com