Cauta:
  News  Monden  Politic  Tehnologie  Sanatate  Social  Sport  Energie mediu  Agricultura  Evenimente  

media  Caravana Saptamana Egalitatii media

In anul 2011, caravana "Saptamana Egalitatii de Sanse" se va mai opri la Suceava (Regiunea Nord-Vest) in perioada 14 - 18 noiembrie si continuand cu Ploiesti (Regiunea Sud-Muntenia) in perioada 21-25 noiembrie.

Evenimentele continua si in prima parte a anului 2012 pentru a oferi tuturor locuitorilor tarii sansa de a se implica activ in initiativa lansata de partenerii proiectului.

Demersul isi propune o mai buna informare a populatiei cu privire la principiul egalitatii de sanse si pericolul discriminarii, stimularea dezbaterilor asupra mijloacelor de crestere a accesului la conditii egale de munca si participare sociala prin combaterea stereotipurilor, cat si furnizarea de sprijin institutional pentru dezvoltarea activitatii factorilor interesati in problematica egalitatii de sansa si gen.

Proiectul POSDRU/97/6. 3/S/63743 cu titlul "Campanie nationala de constientizare publica privind egalitatea de gen si de sanse pe piata muncii si sprijin institutional pentru dezvoltarea activitatii factorilor interesati in problematica egalitatii de sansa si gen - "S. A. N. S. Avand o prezenta pe piata de peste saptesprezece ani, Media One detine o experienta solida in dezvoltarea si derularea de proiecte integrate de informare si constientizare pentru clienti institutionali si privati. www. mediaone. ro A" este cofinantat prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Axa prioritara: 6. Unul dintre cele mai importante evenimente este Targul ofertelor de munca pentru sanse egale, unde cei aflati in cautarea unui loc de munca se vor putea intalni cu angajatorii din regiune, totul pentru a asigura un climat sigur, competent si durabil pe piata muncii din Romania.

Activitatile vor avea loc an incinta Hotelului Crang, Str. Spiru Haret, Nr. 6 iar Targul ofertelor de munca pentru sanse egale va avea loc in incinta Prefecturii Buzau, B-dul. N. Balcescu nr. 48.

Agentia de comunicare MEDIA ONE in parteneriat cu MINISTERUL MUNCII, FAMILIEI SI PROTECTIEI SOCIALE, FUNDATIA PESTALOZZI si PROVINCIA di PERUGIA, ITALIA a lansat caravana "Saptamana Egalitatii de Sanse" care este un eveniment intinerant al proiectului S. A. N. S. A. ce va poposi in fiecare dintre cele opt regiuni de dezvoltare ale Romaniei. Promovarea incluziunii sociale, Domeniul major de interventie: 6. 3. "Promovarea egalitatii de sanse pe piata muncii", beneficiar fiind agentia de comunicare Media One.

Media One se claseaza printre primele agentii integrate de consultanta in comunicare din Romania. In perioada 7-11 noiembrie continua in regiunea Sud-Est dezbaterile pe tema combaterii discriminarii din cadrul "Saptamanii Egalitatii de Sanse".

Dupa prima intalnire cu publicul din Regiunea Vest, la Timisoara, "Saptamana Egalitatii de Sanse" se muta la Buzau unde va gazdui ateliere de lucru, dezbateri si mese rotunde ce vor reuni autoritati publice, angajatori, societatea civila si publicul larg in scopul sustinerii egalitatii de sanse si gen la angajare.

 
media media

 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

Alte articole


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|MEDIA - 2019 - reportaj.com