Cauta:
  News  Monden  Politic  Tehnologie  Sanatate  Social  Sport  Energie mediu  Agricultura  Evenimente  

media  Caravana Saptamana Egalitatii media

Aici, angajatori din diverse arii de activitate, vor avea posibiltatea de a interactiona direct cu persoanele aflate in cautarea unui loc de munca.

Agentia de comunicare MEDIA ONE in parteneriat cu MINISTERUL MUNCII, FAMILIEI SI PROTECTIEI SOCIALE, FUNDATIA PESTALOZZI si PROVINCIA di PERUGIA, ITALIA au lansat caravana "Saptamana Egalitatii de Sanse", un eveniment intinerant al proiectului S. A. N. S. Avand o prezenta pe piata de peste saptesprezece ani, compania detine o experienta solida in dezvoltarea si derularea de proiecte integrate de informare si constientizare pentru clienti institutionali si privati. Promovarea incluziunii sociale, Domeniul major de interventie: 6. 3. "Promovarea egalitatii de sanse pe piata muncii", beneficiar fiind agentia de comunicare Media One.

Media One se claseaza printre primele agentii integrate de consultanta in comunicare din Romania. Pe langa aceste activitati, caravana aduce si "Targul ofertelor de munca pentru sanse egale" pe 22 februarie 2012. Evenimentele vor fi gazduite de Palatul National al Copiilor (Bd. Tineretului nr. 8-10) in perioada 20 - 24 februarie 2012.

Initiativa gazduieste ateliere de lucru, dezbateri si mese rotunde ce vor propune participantilor din randul autoritatilor publice, angajatorilor, societatii civile si publicului larg teme de discutii si solutii pentru asigurarea egalitatii de sanse si combaterea discriminarii la angajare. Dupa ce a trecut prin 7 regiuni de dezvoltare ale tarii, oprindu-se pentru a oferi comunitatilor posibilitatea participarii la "Saptamana Egalitatii de Sanse", caravana ajunge la Bucuresti. A ce atinge fiecare dintre cele opt regiuni de dezvoltare ale Romaniei, pentru a le oferi tuturor locuitorilor tarii sansa de a se implica activ in aceasta initiativa.

Demersul isi propune o mai buna informare a populatiei cu privire la principiul egalitatii de sanse si pericolul discriminarii, stimularea dezbaterilor asupra mijloacelor de crestere a accesului la conditii egale de munca si participare sociala prin combaterea stereotipurilor, cat si furnizarea de sprijin institutional pentru dezvoltarea activitatii factorilor interesati in problematica egalitatii de sansa si gen.

Proiectul POSDRU/97/6. 3/S/63743 cu titlul "Campanie nationala de constientizare publica privind egalitatea de gen si de sanse pe piata muncii si sprijin institutional pentru dezvoltarea activitatii factorilor interesati in problematica egalitatii de sansa si gen - "S. A. N. S. A" este cofinantat prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Axa prioritara: 6.

 
media media

 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

Alte articole

Primera Division si Moto GP - doar la Digi

Noul canal de televiziune va fi lansat in data de 23 iulie a

Strategia energetica a Romaniei

30, la Hotel InterContinental, sala Ronda


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|MEDIA - 2019 - reportaj.com