Cauta:
  News  Monden  Politic  Tehnologie  Sanatate  Social  Sport  Energie mediu  Agricultura  Evenimente  

media  Cea mai mare intalnire in domeniul media

Anul acesta RENEXPO® ofera tuturor universitatilor o posibilitate unica de a-si prezenta proiectele si a promova activitatea lor legata de energii regenerabile, in cadrul proiectului UniStreet.
Ceremonia de deschidere din data de 24 noiembrie 2010, va fi prezidata de dnul ministru László BORBÉLY - Ministerul Mediului si Padurilor, respectiv dna Daniela GIURCA - Director General, Directia Generala Politici Agricole, Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale.
O alta noutate pe care RENEXPO® doreste sa o aduca in atentia vizitatorilor este Forumul expozantului unde firmele isi prezinta activitatea si posibilitatea prin care consumatorul final poate beneficia de produsele si servicile acesteia, cu atat mai mult cu cat participarea este gratuita.

Despre Grupul REECO: Organizatorul, REECO RO Expozitii, face parte din Grupul REECO cu firma mama in Germania si filiale in Salzburg, Austria, Bruxelles, Belgia, Budapesta, Ungaria si Arad, Romania. Pentru a sutine dezvoltarea energiei regenerabile in Romania, REECO organizeaza cea de a treia editie a targului RENEXPO® South-East Europe, la Sala Palatului Cultural din Bucuresti, 24 - 26 noiembrie 2010.

Anul acesta echipa REECO isi propune sa ridice stafeta asteptarilor, aducand peste 70 de expozanti de talie internationala printre care si din afara continentului european. RENEXPO South-East Europe® 2010
24 - 26 noiembrie 2010, Sala Palatului Bucuresti

Romania ca membru al Uniunii Europene continua sa adopte si sa dezvolte proiecte ce au in vedere permanenta imbunatatire a normelor legislative si economice intr-o Uniune Europeana care la randul ei este intr-o continua dezvoltare. Reducerea emisiilor de gaze cu efect de sera cu 20% pana in anul 2020 fata de anul 1990, dar si utilizarea surselor de energie regenerabila intr-o pondere de 20% din consumul final pana in anul 2020, se afla printre obiectivele acestui pachet. Din 1997, aproximativ 50,000 de experti din 70 tari participa la targurile si conferintele organizate de REECO. Astfel, Romaniei ii revine sarcina ca pana in 2020, 24% din energia electrica produsa sa provina din surse regenerabile. Printre domeniile de referinta ale targului se afla: energia eoliana, bioenergia, hidroenergia, eficienta energetica si casele pasive, energia solara si multe altele.

Peste 20 companii din domeniul energiei eoliene vor expune in Parcul Eolian, un loc special amenajat expozantilor din acest sector. Cele mai mari companii precum: ENERCON, GAMESA, Global Wind Power, Global Wind Power, PNE Wind Romania SRL, Wind Power Energy, Wind Turbine Service Romania, WKA Montage GmbH, Energobit si multi altii vor participa la eveniment.

A III-a Conferinta Internationala - Energia Eoliana in Romania va creea cel mai mare punct de intalnire din acest domeniu, unde pe langa persoanele cheie din Romania : Iulian IANCU - Presedintele Comisiei pentru Industrie din Camera Deputatilo, Alexandru SANDULESCU - Directorul de Politici Energetice Ministerul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri, Dana DUICA - Director Executiv Asociatia Romana pentru Energie Eoliana si multi altii, vor participa si firme cu notorietate internationala precum Gamesa, Nordex, Vestas, Global Wind Power.

De asemenea in cadrul celei de A II-a Conferinte Internationale - Energia Solara in Romania, ESTIF - Federatia Europeana a Industriei Solar Termale va organiza un workshop QAiST, un proiect care are ca scop asigurarea calitatii pentru tehnologia solara de incalzire si racire.

Evenimentul de Brokeraj va continua sa trezeasca interesul persoanelor dornice de a-si gasi partenerii alaturi de care afacerea lor sa prospere, IPA SA si RO 4 Enterprise Europe adaugand o noua dimensiune acestui proiect. Mai mult, cele sase conferinte pe tema energiei eoliene, hidroenergiei, bioenergiei, energiei solare, retelelor inteligente si eficientei energetice sunt programate sa gazduiasca cel putin 500 de participanti ce vor avea ocazia sa auda discursuri a multor nume sonore precum László BORBÉLY, Ministrul Mediului si al Padurilor din Romania, Alexandru SANDULESCU, Directorul de Politici Energetice Ministerul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri, Iulian IANCU, Presedintele Comisiei pentru Industrie din Camera Deputatilor si multi altii.

In cadrul expozitiei se inregistreaza un interes sporit pentru piata de energii regenerabile din Romania: expozanti din 11 tari europene vor participa la eveniment. Gasiti mai multe detalii pe www. energy-server. com. Pachetul "Energia si Clima" este unul din programele principale din domeniul energiei regenerabile pe care tara noastra si le-a asumat.

 
media media

 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

Alte articole

Strategia energetica a Romaniei

30, la Hotel InterContinental, sala Ronda


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|MEDIA - 2019 - reportaj.com