Cauta:
  News  Monden  Politic  Tehnologie  Sanatate  Social  Sport  Energie mediu  Agricultura  Evenimente  

media  City of Child - expozitie media

O expozitie cu fotografii realizate in India de fotojurnalistul Bogdan Dinca, cele mai multe dintre ele portrete ale unor copii, va fi deschisa in scop caritabil la Librariile Carturesti din Timisoara, Bucuresti si Cluj, in perioada noiembrie 2008 - ianuarie 2009 Astfel, toate fondurile stranse din vanzarea imaginilor din expozitia "City of Child" vor fi folosite pentru continuarea tratamentului lui Cosmin, baietelul de 4 ani si jumatate bolnav de autism.

Oricine va dori sa achizitioneze un print din expozitia "City of Child" din cele trei orase va putea sa o faca daca il contacteaza pe Bogdan Dinca la numarul de telefon sau pe adresa de e-mail ce vor insoti fiecare fotografie expusa.

Expozitia "City of Child" va fi deschisa la libraria Carturesti Mercy din Timisoara intre 18 noiembrie si 12 decembrie 2008, la Carturesti Verona din Bucuresti intre 24 noiembrie si 10 decembrie 2008, iar la Cluj intre 6 si 27 ianuarie 2009.

Bogdan Dinca are 30 de ani, este colaborator al Mediafax Foto si editor foto la Q Magazine. Partener media este Mediafax.
A castigat, printre altele, locul 1 la categoria "Editorial - Feature Story" si locul al 2-lea la sectiunea "Editorial - Photo Essay" (Non-Professional) din cadrul International Photography Awards 2008. Cei mai multi dintre ei isi duceau viata in mahalalele din Pune si abandonasera scoala, inainte sa ajunga in acest complex, unde primesc trei mese pe zi si au acces la educatie si ingrijire medicala gratuite", spune Bogdan Dinca.

La intoarcerea din India, fotojurnalistul a decis sa organizeze o expozitie cu vanzare, in beneficiul unui copil cu autism pe care-l cunoscuse la o actiune caritabila din Bucuresti. Complexul a fost deschis in 2002 de un ONG local, Deep Griha.

"Timp de doua saptamani, in luna aprilie, am lucrat impreuna cu acest ONG, Deep Griha, in suburbiile din Pune, in timp ce in weekend-uri am stat in Ā«Orasul copiluluiĀ», un loc unde traiesc in jur de 50 de copii. O serie de lucrari ale sale au aparut in albumele "Mediafax Foto - Best of 2006" si "Mediafax Foto - Best of 2007" si au fost incluse in expozitiile cu aceleasi nume deschise in aer liber, pe latura exterioara a gardului Muzeului National de Arta al Romaniei.

Fotografiile ce alcatuiesc expozitia "City of Child" fac parte din doua fotoreportaje - "Portrete din orasul copilului" si "Viata in mahalale" - disponibile pe www. mediafaxfoto. ro in sectiunea Premium, rezervata fotoreportajelor la cele mai inalte standarde profesionale.

Expozitia "City of Child" are ca sponsor Q Magazine. .

 
media media

 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

Alte articole

Strategia energetica a Romaniei

30, la Hotel InterContinental, sala Ronda


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|MEDIA - 2019 - reportaj.com