Cauta:
  News  Monden  Politic  Tehnologie  Sanatate  Social  Sport  Energie mediu  Agricultura  Evenimente  

media  Combaterea evaziunii fiscale media

Printre produsele si serviciile Mediafax se numara fluxuri zilnice de stiri si fotografie de presa, servicii de monitorizare de presa si de distributie de comunicate de presa, anuare de specialitate, continut multimedia pentru telefonia mobila. Din 2007, Mediafax se adreseaza in mod direct si consumatorilor finali, nu doar sectorului business, prin www. mediafax. ro.
.

Cresterea calitatii si a competitivitatii produselor romanesti pe pietele externe si pretul alimentelor romanesti in raport cu cele importate sunt alte teme care vor fi abordate la conferinta de la Timisoara Noul ministru al Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Valeriu Tabara, va analiza impreuna cu producatorii agricoli rezultatele din agricultura in 2010 si solutii la probleme precum evaziunea fiscala si platile pe suprafata, la prima conferinta Mediafax Talks din afara Capitalei . Infiintata in 1991, compania Mediafax face parte din cel mai mare grup media din Romania si are peste 2. 000 de clienti din mass-media, sectorul public si cel de afaceri. Prin seria de conferinte Mediafax Talks (www. mediafaxtalks. ro), oamenii de afaceri au la dispozitie un forum de dezbatere despre subiecte si probleme arzatoare, precum si o modalitate de dialog cu autoritatile.

Despre Mediafax

Mediafax este cel mai mare furnizor de informatie generala si de afaceri din Romania. . 00.

Alaturi de ministrul Agriculturii, printre lectorii conferintei se numara: Veronica Toncea - director general al Fondului de Garantare a Creditului Rural, Marcel Andrei Tolomey - director al Sucursalei CEC Bank Timisoara si Viorel Matei - presedintele Federatiei Nationale a Producatorilor Agricoli din Romania (FNPAR).

In contextul in care membrii FNPAR si Agrostar au intrerupt temporar protestele din tara pentru a avea discutii cu noul ministru al Agriculturii, Mediafax Talks about Romanian Agriculture reuneste reprezentanti ai autoritatilor, agricultori si investitori in acest domeniu pentru a dezbate masurile prioritare din agricultura.

Speakerii vor aduce in discutie sprijinul pe care statul il poate acorda in acest an din bugetul Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale (MADR) si din fonduri europene, precum si alte solutii de finantare accesibile agricultorilor . mediafaxtalks. ro/agriculture-timisoara, pana pe 23 septembrie.

Conferinta are ca parteneri CEC Bank, Fondul de Garantare a Creditului Rural, DuPont si GE Money si se desfasoara cu sprijinul FNPAR.

Despre Mediafax Talks

Mediafax organizeaza, incepand din 2006, evenimente de business care vin in completarea informatiilor de afaceri oferite zilnic companiilor. La randul lor, agricultorii solicita elaborarea legislatiei si obtinerea acordului Comisiei Europene pentru acordarea ajutoarelor de stat, gasirea de solutii pentru plata pe cap de animal si pentru plata pe suprafata, reabilitarea sistemului de irigatii si sprijinirea investitiilor in depozitele de produse agricole.

La fel ca editia desfasurata la Bucuresti in iulie, Mediafax Talks about Romanian Agriculture de la Timisoara va aduce laolalta reprezentanti ai MADR, producatori si procesatori, bancheri, directori ai societatilor de leasing si de asigurari

 
media media

 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

Alte articole


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|MEDIA - 2019 - reportaj.com