Cauta:
  News  Monden  Politic  Tehnologie  Sanatate  Social  Sport  Energie mediu  Agricultura  Evenimente  

media  Comunicat de presa media

Create Direct a conceput si implementat aceasta campanie de la design de campanie, strategie, selectarea tintelor din baza de date proprie, conceptul creativ, productie, fulfillment pana la follow-up-ul telefonic, raportare si analiza.

Echipa care a construit si implementat aceasta campanie de succes este formata din Dan Vasile, Dynamics Partner Marketing Manager, Microsoft Romania, Cosmin Lacatusu, Director Executiv al Create Direct, Simona Radu, Account Executive, Ion Nicolau, Graphic Designer.

Despre Create Direct

Create Direct ofera clientilor sai solutii end-to-end de marketing direct precum: lead generation, programe de loializare, business intelligence, targetare si segmentare, servicii creative si productie de marketing direct. Pe langa Microsoft Romania, printre clientii Create Direct se numara si: BRD - Groupe Societe Generale, Generali Asigurari, Generali Fond de Pensii, Panasonic Romania, Scop Computers, Bigotti, Symbol Technologies sau Motorola Romania.
Cred cu toata convingerea ca o campanie de marketing direct bine gandita si implementata riguros aduce rezultate exceptionale", afirma Cosmin Lacatusu, Director Executiv al Create Direct (foto dreapta).

"Create Direct este un partener traditional pentru astfel de campanii, iar rezultatele obtinute au fost de fiecare data foarte bune. BUCURESTI / 11:19, 12. 06 Echipa de la Create Direct a dovedit inca o data ca intelege nevoile noastre de business si reuseste sa le transpuna in campanii de succes", a declarat Dan Vasile, Dynamics Marketing Manager, Microsoft Romania.

Editia din 2008 a "Direct Hit" a reunit mai multe zeci de agentii de marketing direct din Europa de Est. .

Agentia romaneasca de marketing direct Create Direct a castigat premiul 2 la categoria B2B si premiul special pentru cea mai buna strategie de comunicare intr-o campanie de marketing direct, in cadrul festivalului international de marketing direct "Direct Hit 2008". Sectiunile concursului au fost: Direct mail B2B, Direct mail B2C, Contact-center based campaigns, Marketing direct cu utilizarea canalelor de comunicare interactive (web, sms, e-mail), Proiecte de marketing direct complexe, Marketingul direct in campanii complexe de publicitate.

In noiembrie 2007, Microsoft Romania a implementat, prin intermediul Create Direct, campania de lead generation pentru Microsoft Dynamics NAV, o solutie integrata pentru companii, de tip ERP. Campania realizata pentru solutia de business Microsoft Dynamics NAV a avut un set de obiective ambitioase dar care au fost atinse si chiar depasite consistent datorita unei creatii, planificari si executii de calitate. Rezultatul confirma evolutia pietei de marketing direct din Romania pe parcursul acestor ani. Succesul obtinut de agentia noastra este o reusita cu atat mai remarcabila cu cat premiul a fost castigat intr-o competitie directa cu nume mari din Europa de Est. Festivalul s-a desfasurat in perioada 28 - 29 mai 2008 la Kiev, in Ucraina.

Premiul a fost obtinut pentru o campanie de marketing direct realizata pentru Microsoft Romania in perioada noiembrie 2007- februarie 2008.

"Premiul obtinut la Direct Hit 2008 este al doilea, dupa cel obtinut la Budapesta in 2005 (Silver Dove).

 
media media

 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

Alte articole

Strategia energetica a Romaniei

30, la Hotel InterContinental, sala Ronda

Mediafax Talks about Romanian

00, la Hotel Howard Johnson, sala Platinum


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|MEDIA - 2019 - reportaj.com