Cauta:
  News  Monden  Politic  Tehnologie  Sanatate  Social  Sport  Energie mediu  Agricultura  Evenimente  

media  Dan Balan isi lanseaza noul videoclip media

Mediafax si Orange, in parteneriat cu Elicom, Media Sat si MediaPro Music, lanseaza in portalul Orange pe mobil videoclipul hitului dance al anului, "Justify Sex" al lui Dan Balan.

Noul videoclip, parte a unui mini-site dedicat lui Dan Balan in portalul Orange pe mobil, poate fi urmarit de orice client Orange cu o conexiune de date mobile.

Filmat in Los Angeles, pe durata a trei zile, videoclipul este construit pe ideea unui scurtmetraj, cu o poveste noir ce lasa loc pentru o continuare. Orange este parte a grupului Orange-France Telecom, una dintre cele mai mari companii de comunicatii din lume, cu peste 182 de milioane de clienti pe cinci continente. Prin Mediafax Mobile Services, milioane de posesori de telefoane mobile au acces la stiri, la jocuri pentru telefonul mobil, video on demand (filme, seriale, emisiuni TV, videoclipuri), audio (muzica, ringtonuri). Dan Balan le-a selectat pe cele patru protagoniste in urma unui casting la care au participat peste o mie de fete. Mai multe detalii despre produsele si serviciile companiei sunt disponibile pe www. orange. ro.

Despre Elicom

Elicom este furnizor de servicii de telecomunicatii si Call Center din 1991. Orange ofera o gama extinsa de solutii de comunicatii clientilor sai, atat utilizatori individuali, cat si companii, de la servicii de baza pana la servicii integrate de voce si date fixe si mobile. Regizorul videoclipului este unul dintre fiii lui Bob Dylan, Jesse Dylan.

In afara de Romania, Dan Balan a ales sa lanseze videoclipul pe telefonul mobil si in Rusia si Republica Moldova.

Dupa "Crazy Loop" (piesa inclusa pe compilatii din Spania, Olanda si Japonia) si "Chica Bomb" (nominalizata la Europe Music Awards 2010 la categoria Best Romanian Act), "Justify" Sex" continua seria de hituri Dan Balan, promitand sa fie noua "bomba" in muzica dance.

In portalul Orange pe mobil, videoclipul "Justify" Sex" face parte dintr-un mini-site ce mai cuprinde o galerie foto si biografia lui Dan Balan - de la succesul avut cu trupa O-Zone pana la noile sale proiecte pop-rock si pop-dance din Statele Unite.

De asemenea, pentru a-si personaliza telefoanele mobile, clientii Orange pot descarca tonuri de apel si tonuri de asteptare bazate pe hiturile lui Dan Balan.

Mini-site-ul realizat de Mediafax Mobile Services - divizia din cadrul Mediafax ce furnizeaza continut multimedia pentru operatorii de telefonie mobila - este disponibil in sectiunea Meniu a portalului Orange pe mobil.

Despre Mediafax Mobile Services

Din 2003, Mediafax - cel mai mare furnizor de informatie generala si de afaceri din Romania - este producator si furnizor de continut multimedia pentru operatorii de telefonie mobila. Elicom produce si opereaza platforme de servicii cu valoare adaugata pentru operatori de telecomunicatii, fiind de asemenea agregator de content informational si de entertainment.

Despre Media Sat

Media Sat este una dintre principalele companii de telecomunicatii care activeaza pe piata romaneasca.

Fondata in 1997, Media Sat ofera o paleta larga de servicii si produse in domeniul telecomunicatiilor, de la servicii de acces Internet, Telefonie Fixa, platforme CTI, servicii SMS/SVA telefonie si Broadcasting TV si Radio. Mediafax Mobile Services a creat primele jocuri cu vedete romanesti si cel dintai joc pentru telefoanele mobile bazat pe un film romanesc, Supravietuitorul, si a lansat prima telenovela adaptata pentru difuzarea pe mobil, Amanda O.

Despre Orange

Orange este lider de piata in Romania cu 10. 471. 000 de clienti si venituri de 484 milioane de euro in primul semestru al anului 2010.

 
media media

 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

Alte articole


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|MEDIA - 2019 - reportaj.com