Cauta:
  News  Monden  Politic  Tehnologie  Sanatate  Social  Sport  Energie mediu  Agricultura  Evenimente  

media  Daniel Constantin si Dacian media

Comisarul european pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala Dacian Ciolos si ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, vor participa, joi, 26 septembrie, la conferinta "Mediafax Talks about Agriculture" - editia a IX-a, care va avea loc la Bucuresti, la hotelul Radisson Blu, sala Atlas, incepand cu ora 09. 30 .
Conferinta "Mediafax Talks about Agriculture" se desfasoara in colaborare cu Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, cu sprijinul Camerei de Comert si Industrie Romano-Germane (AHK Romania), al Camerei de Comert Romano-Olandeze, al Camerei de Comert, Industrie si Agricultura Franceza in Romania, al Ambasadei Marii Britanii si are ca parteneri Popovici, Nitu&Asociatii, Agricover, Biso Romania, Azomures, Patria Credit si Fondul de Garantare a Creditului Rural . . In conditiile unui an agricol bun, Daniel Constantin va face o analiza a situatiei din agricultura la inceputul toamnei, dar va vorbi si despre problemele din acest sector, precum si despre deciziile care trebuie luate in viitor.

Ca si la precedentele conferinte "Mediafax Talks about Agriculture" la care au participat, Ciolos si Constantin vor intra in dialog cu agricultorii pentru a identifica solutii la problemele acestora.

Ceilalti lectori ai conferintei sunt Veronica TONCEA - directorul general al Fondului de Garantare a Creditului Rural, Cristian POPESCU - managing associate Popovici, Nitu&Asociatii, Robert ARSENE - director general Agricover Group, Razvan PETCU - reprezentant Biso Romania, Viorel MATEI - presedintele Federatiei Nationale a Producatorilor Agricoli din Romania (FNPAR), Nicolae SITARU - vicepresedinte al Ligii Asociatiilor Producatorilor Agricoli din Romania (LAPAR), Sorin MINEA - presedintele Romalimenta, Dorin COJOCARU - presedintele Asociatiei Patronale Romane din Industria Laptelui (APRIL) Printre produsele si serviciile Mediafax se numara fluxuri zilnice de stiri si fotografie de presa, inregistrari audio cu declaratii si interviuri in exclusivitate, servicii de monitorizare de presa si de distributie de comunicate de presa, anuare de specialitate, continut multimedia pentru telefonia mobila. . mediafaxtalks. ro/category/agriculture-9.

Conferinta va reuni circa 200 de participanti avand structura urmatoare: reprezentanti Comisiei Europene, ai Guvernului Romaniei - Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Minsiterul Mediului si Schimbarilor Climatice, reprezentanti ai APIA, PNDR, reprezentanti ai ASAS si ai institutelor de cercetare agricola, membri asociatiilor LAPAR, FNPAR, Romalimenta, Rompan, APRIL, UPCPR, reprezentanti ai producatorilor de cereale si producatorilor de erbicide, pesticide si produse agro-chimice, reprezentanti ai Camerelor de Comert si ai ambasadelor, reprezentanti ai companiilor FMCG si ai distribuitorilor, reprezentanti ai Bancii Mondiale, ai bancilor din Romania, ai societatilor de asigurari, ai societatilor de leasing, consultanti, companii cu servicii agricole, precum si presa generalista si de specialitate Din 2007, Mediafax se adreseaza in mod direct si consumatorilor finali, nu doar sectorului business, prin www. mediafax. ro.

Despre Mediafax Talks

Mediafax organizeaza, incepand din 2006, evenimente de business care vin in completarea informatiilor de afaceri oferite zilnic companiilor. Infiintata in 1991, compania Mediafax face parte din Mediafax Group si are peste 2. 000 de clienti din mass-media, sectorul public si cel de afaceri. Prin seria de conferinte Mediafax Talks (www. mediafaxtalks. ro), oamenii de afaceri au la dispozitie un forum de dezbatere despre subiecte si probleme arzatoare, precum si o modalitate de dialog cu autoritatile.

 
media media

 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

Alte articole


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|MEDIA - 2019 - reportaj.com