Cauta:
  News  Monden  Politic  Tehnologie  Sanatate  Social  Sport  Energie mediu  Agricultura  Evenimente  

media  De azi Utv te trezeste cu cel mai energic media

Alarm Clock!

Utv este cel mai indraznet post romanesc de muzica! Te provoaca sa iti doresti mai mult, sa experimentezi, sa-ti depasesti limitele: la Utv incerci cele mai noi trenduri muzicale, afli cele mai noi stiri, vezi cele mai inovative emisiuni.

Utv este cel mai progresist canal de muzica, din 9 aprilie 2010 este prima televiziune muzicala din Romania si a doua din Europa care emite si in format HD.
Doar la Utv, esti cu un pas inaintea tuturor!

Pentru ca Utv este About U!
Singurul matinal tv cu voiceover live - un concept exclusiv Utv.

Ziua buna se cunoaste cu. . . Prima zi de emisie a inceput in forta cu cele mai energice hituri, informatii cat se poate de fresh, treziri pe bune pentru aniversatii zilei, chat live pe Facebook siiiii. . . cu un concert Corina super energic!

Ca sa avem cel mai tare show am organizat cel mai inedit concert! Unde altundeva decat la metrou, in pasaj la Universitate, fix in mijlocul orasului la km 0!
A fost ziua premierelor: prima zi de emisie Alarm Clock, primul matinal cu voiceover live, primul concert Corina dupa 2 ani in cel mai neasteptat loc din oras.

Corina i-a convins pe toti ca It’s No Time for Sleepin’ si s-a lasat cu cantec, aplauze, dans si muuulta energie. La ora 7 fix s-a dat trezirea in echipa Utv: Raluca la microfon, telefon si chat-uit pe Facebook. . . Publicul a cantat si a dansat pe cele mai cunoscute hituri ale divei: Quires una aventura, Noi doi, Imi place la tine tot! Si noua ne-a placut tot si am impartit tuturor Alarm Clock-uri, pe bune!

Corina ne-a marturisat ca n-a stat nicio clipa pe ganduri cand i-am propus sa fie alaturi ne noi, i s-a parut o provocare foarte cool si s-a trezit dis’ de dimineatza pentru a-i ura bun venit primei zi de emisie Alarm Clock! "Daca acum 5 ani m-am lansat alaturi de Utv, acum am revenit energic alaturi de Alarm Clock!"

De luni pana vineri, de la 7. 00 la 10. 00 ai muzica super energica si DJ live. 22 noiembrie ora 7:00 - Utv a lansat Alarm Clock, matinalul care te trezeste pe bune! O emisiune cu atitudine, vesela, energica si inedita!

Inceput de saptamana, inceput de zi, inceput de Alarm Clock. . .

 
media media

 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

Alte articole

Valeriu Tabara evalueaza rezultatele

Prin seria de conferinte Mediafax Talks (www


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|MEDIA - 2019 - reportaj.com