Cauta:
  News  Monden  Politic  Tehnologie  Sanatate  Social  Sport  Energie mediu  Agricultura  Evenimente  

media  Discriminarea este problema media

Aceasta femeie ar putea fi oricare dintre noi. . "

FEMINA Romania vrea sa corecteze acest lucru printr-un proiect de lege

"Discriminarea nu este problema unei singure persoane, nu este problema unei singure femei, este problema societatii intregi. Cred ca cel mai important lucru este faptul ca FEMINA Romania vrea sa corecteze acest lucru printr-un proiect de lege in care vor fi implicati cei din societatea civila si chiar si oamenii din business", afirma Roxana Gramada - director al proiectului FEMINA Romania.

Proiectul "FEMINA - Formare pentru jurnalisti, Emisiuni TV, Monitorizare, Informare Nationala si Advocacy pentru afirmarea egalitatii de sanse si de gen" este coordonat de S. C. Blockbuster Media S. R. L. , in calitate de solicitant, impreuna cu Asociatia pentru Promovarea Femeii din Romania (APFR) si Institutul National pentru Studii de Opinie si Marketing (INSOMAR) in calitate de parteneri. Si trebuie abordata ca atare, nu particularizata in functie de anumite situatii individuale" a declarat Viviane Teitelbaum, Vicepresedinte al European Women’s Lobby si Presedinte al Consiliului Femeilor "Conseil des femmes francofoni de Belgique", cu ocazia Conferintei Consiliului National FEMINA desfasurata pe 20 iunie la Bucuresti. Iustina Ionescu - consilier juridic in Proiectul FEMINA Romania, Delia Panait - FRONT.

Proiectul FEMINA Romania are ca obiectiv principal consolidarea principiului egalitatii de sanse si de gen la nivelul societatii civile pentru o mai buna promovare a femeilor pe piata muncii, constientizarea drepturilor egale, depasirea stereotipurilor culturale si prezentarea unei imagini corecte si nediscriminatorii a femeii in societate. "In Romania, una din trei femei este victima a discriminarii la locul de munca. Consiliul National FEMINA a incheiat seria celor 6 conferinte care au avut ca tema semnalarea disfunctionalitatilor legislative in domeniul egalitati de sanse si de gen din Romania.

Conferinta s-a adresat jurnalistilor, ONG-urilor, autoritatilor locale, personalitatilor cu succes in cariera, precum si tuturor acelora care, prin informarea si activitatea proprie pot influenta societatea civila si pot prezenta o imagine corecta si nediscriminatorie a femeii in societatea romaneasca.

Conferinta a fost moderata de Melania Medeleanu, iar printre invitati s-au regasit nume precum Camelia Sucu, Cristian Jura - secretar de stat, Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii, av. . 6 / Domeniul major de interventie 6. 3 Promovarea egalitatii de sanse pe piata muncii

Titlul proiectului: "FEMINA - Formare pentru jurnalisti, Emisiuni TV, Monitorizare, Informare Nationala si Advocacy pentru afirmarea egalitatii de sanse si de gen" / Contract nr. : POSDRU/97/6

 
media media

 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

Alte articole


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|MEDIA - 2019 - reportaj.com