Cauta:
  News  Monden  Politic  Tehnologie  Sanatate  Social  Sport  Energie mediu  Agricultura  Evenimente  

media  Dosarul Cazului Hohenzollern media

De la Schloss Sigmarinen pana la Curtea Regala de Justitie, de la Casa Alba pana la cursa pentru presedintia romana, o drama extraordinara plina de acuzatii de conspiratie, fals, sperjur si incercari de a corupe cursul justitiei, toate acestea sunt destainuite.

O noua abordare a celei mai lungi dispute regale si relatarea unui capitol necunoscut pana acum in istoricul dinastic al familiei Hohenzollern. Mai multe detalii vor fi disponibile online: www. hohenzollerncasefile. com

Drept de autor © Leppi Publications. Editorul Royalty Magazine, Marco Houston, s-a trezit in mijlocul furtunii - in postura de acuzat, martor si participant neintentionat intr-o lupta pentru drepturi dinastice si ambitii politice. O poveste care se intinde de-a lungul unui secol culmineaza cu pretentia defaimatoare a Printului Radu de Romania. Pentru protectia dreptului de autor, manuscrisul lucrarii Dosarul Cazului Hohenzollern este detinut de reprezentantii legali ai editorului iar copii ale pre-publicatiei vor fi puse la dispozitie doar cu acordul editorului. Dosarul Cazului Hohenzollern dezvaluie o disputa istorica si o lupta legala notorie cu intriga si suspans. Pentru drepturi asupra extraselor sau limbi straine, trimiteti un e-mail la adresa: rights@hohenzollerncasefile. com. Dosarul Cazului Hohenzollern rescrie istoria regala contemporana.

Pentru mai multe informatii, trimiteti un e-mail la adresa: author@hohenzollerncasefile. com. Un caz pentru care s-a luptat mult si inversunat de-a lungul a cinci ani si jumatate si care s-a incheiat cu apararea Printului Radu prabusindu-se in controversa.

Dosarul Cazului Hohenzollern scoate la iveala evenimentele care au schimbat istoricul regal.

 
media media

 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

Alte articole


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|MEDIA - 2019 - reportaj.com