Cauta:
  News  Monden  Politic  Tehnologie  Sanatate  Social  Sport  Energie mediu  Agricultura  Evenimente  

media  Evolutia pietei de retail media

Ulterior, acesta va fi distribuit gratuit companiilor din retail.


Despre Mediafax Talks

Mediafax organizeaza, incepand din 2006, evenimente de business care vin in completarea informatiilor de afaceri oferite zilnic companiilor. .

Un forum aflat la a patra editie, Romania Retail Forum face parte din seria de evenimente de business Mediafax Talks, pe care cel mai mare furnizor de informatie generala si de afaceri din Romania le organizeaza incepand din 2006 Participantii la Romania Retail Forum - retaileri, dezvoltatori imobiliari, reprezentanti ai unor companii IT, firme de consultanta si de servicii financiare si autoritati - vor primi primele exemplare din anuar. In 2008, Mediafax a devenit prima agentie de presa din Romania ce si-a exportat modelul de business, odata cu lansarea companiei Mediafax din Cehia. Cea de-a patra editie a anuarului este structurata pe trei capitole - Retail, Productie si Servicii conexe -, fiecare dintre ele continand analize, cate o cronologie a celor mai importante evenimente din aceste domenii si informatii despre companiile principale de pe piata. Printre produsele si serviciile Mediafax se numara fluxuri zilnice de stiri si fotografie de presa, inregistrari audio cu declararatii si interviuri in exclusivitate, servicii de monitorizare de presa si de distributie de comunicate de presa, anuare de specialitate, continut multimedia pentru telefonia mobila. Infiintata in 1991, compania Mediafax face parte din cel mai mare trust media din Romania, MediaPro, si are peste 2. 000 de clienti din mass-media, sectorul public si cel de afaceri. . Evolutia pietei de retail in acest an si implicatiile pe care le va avea noua Lege a comertului cu produse alimentare vor fi analizate la evenimentul Romania Retail Forum 2009, pe care Mediafax il organizeaza in parteneriat cu AMRCR marti, 8 decembrie, la Hotel Hilton.

La capatul unui an in care retailul a fost afectat de scaderea consumului si in care a fost adoptata si promulgata prima lege ce reglementeaza relatiile dintre furnizori si comercianti, retailerii si producatorii se intalnesc la Romania Retail Forum pentru a dezbate evolutia acestui sector in 2009 si pentru a face previziuni pentru 2010.

Evenimentul ii va avea ca speakeri pe: Valentin Mircea - consilier de Concurenta, Liviu Voinea - directorul executiv al Grupului de Economie Aplicata, Delia Nica - directorul Reprezentantei Metro Group in Romania, Sorin Minea - presedintele Romalimenta, Adrian Manolache - secretar general al AMRCR, Alexandru Vlad - directorul executiv al Selgros Romania, Dorel Comanita - administrator Softmatic, Radu Voicu - Sales Leader Industries la Romsys si David Barlow - Sales Director Altworx.

Acestia vor pune in discutie implicatiile pentru fermieri, procesatori, comercianti si consumatori ale Legii comertului cu produse alimentare, care a intrat recent in vigoare si al carei scop este de a preveni practicile anticoncurentiale ale retelelor de magazine.

Ponderea taxelor din retail in pretul final al produselor, raportul intre importuri si productia interna si accesul la finantare al jucatorilor din retail sunt alte teme care vor fi aduse in dezbatere de lectori Prin seria de conferinte Mediafax Talks (www. mediafaxtalks. ro), oamenii de afaceri au la dispozitie un forum de dezbatere despre subiecte si probleme arzatoare, precum si o modalitate de dialog cu autoritatile.


Despre Mediafax

Mediafax este cel mai mare furnizor de informatie generala si de afaceri din Romania. Din 2007, Mediafax se adreseaza in mod direct si consumatorilor finali, nu doar sectorului business, prin www. mediafax. ro.

 
media media

 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

Alte articole

Mediafax Talks about Romanian

00, la Hotel Howard Johnson, sala Platinum


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|MEDIA - 2019 - reportaj.com