Cauta:
  News  Monden  Politic  Tehnologie  Sanatate  Social  Sport  Energie mediu  Agricultura  Evenimente  

media  GIFTS SHOW - secretul promovarii media

In perioada 30 septembrie - 3 octombrie 2009, in cadrul complexului expozitional ROMEXPO - Pavilionul 13 - are loc primul targ din Romania dedicat exclusiv obiectelor promotionale.
GIFTS SHOW reprezinta o sursa de inspiratie pentru agentiile de publicitate, dar si pentru toti oamenii de marketing si PR.
Intr-o perioada de criza obiectele promotionale se pot dovedi o investitie profitabila, deoarece cu mijloace relativ reduse puteti ajunge usor la inima si in mintea partenerilor si clientilor dumneavoastra. Festivitatea de premiere va avea loc in cadrul Serii de Gala.
Va asteptam la GIFTS SHOW! Expozantii GIFTS SHOW sunt gata sa demonstreze vizitatorilor cum simple obiecte se pot transforma in cadouri de neuitat.
Inspirati de puterea de seductie a cadourilor, GIFTS SHOW a organizat Concursul National de Obiecte Promotionale, unde producatorii, importatorii si furnizorii de obiecte promotionale din Romania s-au intrecut in propuneri haioase pentru cele doua sectiuni ale concursului: "Cadouri pentru sefi de stat", respectiv "Cadouri istete pe timp de criza".

 
media media

 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

Alte articole


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|MEDIA - 2019 - reportaj.com