Cauta:
  News  Monden  Politic  Tehnologie  Sanatate  Social  Sport  Energie mediu  Agricultura  Evenimente  

media  Hiparion Magazines anunta media

Compania este actionar principal in societatea « R », care editeaza cotidianul Romania Libera, tipografia United Print si in Hiparion Magazines, care editeaza revistele Caminul, Casa mea, Domus, Planul casei mele, Revista de Unelte si Echipamente, site-ul www. casamea. ro si produce emisiunea TV saptamanala "Caminul de 5 stele" difuzata in acest moment pe PrimaTV. . Hiparion Magazines, editor al publicatiilor home&deco Casa Mea, Domus , Caminul, Planul Casei Mele, Revista de Unelte si Echipamente, anunta lansarea campaniei de responsabilitate sociala "40 de bani pentru a doua sansa!".

Ne propunem astfel sa strangem in perioada de desfasurare a campaniei: aprilie 2010 - martie 2011, suficienti bani pentru a oferi 25 de burse lunare a cate 100 de euro pentru fiecare copil de la Asezamantul pentru Copii Sfanta Macrina. Fiecare revista din cele editate de Hiparion Magazines va dona 20 de bani din fiecare exemplar vandut , iar pretul de coperta va creste pentru fiecare revista cu alti 20 bani, ca donatie din partea fiecarui cititor/cumparator.

Bursele vor fi folosite pentru a oferi celor 25 de copii cu probleme sociale educatia permanenta, astfel vor fi cumparate carti, vor fi organizate cursuri de pregatire si alte activitati care pot ajuta aceste cazuri sociale.


Campania de informare

Avand ca partener media principal ziarul Romania libera, organizatorii campaniei "40 bani pentru a doua sansa!" vor include in campania de informare machete si testimoniale din partea celor 25 de copii cu ce si-ar dori sa ajunga in viata, machete ce vor fi inserate in cele 4 reviste si Romania Libera . Scopul statutar al Asezamantului il constituie oferirea de servicii sociale pentru integrarea sociala a copiilor si tinerilor fara adapost si prevenirea si inlaturarea cauzelor care genereaza fenomenul copiii strazii . casamea. ro, www. romanialibera. ro Medien Holding este compania joint venture in domeniul media intre The Nova Group si Westdeutsche Allgemeine Zeitung (WAZ).

 
media media

 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

Alte articole


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|MEDIA - 2019 - reportaj.com