Cauta:
  News  Monden  Politic  Tehnologie  Sanatate  Social  Sport  Energie mediu  Agricultura  Evenimente  

media  Impactul crizei financiare media

Se distribuie gratuit companiilor din FMCG, furnizorilor de echipamente sau servicii pentru companiile din acest domeniu, agentiilor de PR, media si publicitate.

Despre Mediafax

Mediafax este cel mai mare furnizor de informatie generala si de afaceri din Romania, lider pe aceasta piata de peste 16 ani. Mediafax lanseaza, marti, 25 noiembrie, la conferinta Romania Retail Forum, a treia editie a anuarului Retail, care analizeaza evolutia sectoarelor retail si bunuri de larg consum in ultimul an si prezinta previziuni pentru 2009, in contextul crizei financiare internationale.

Scaderea chiriilor la spatiile comerciale din provincie ca urmare a preferintei retailerilor pentru Capitala, cresterea costurilor de productie in industria alimentara, eliminarea din piata a unor mici procesatori de carne sunt cateva dintre tendintele anului viitor surprinse in Mediafax Annual Report - Retail 2008.

Totodata, publicatia analizeaza evolutia pietei de profil in decursul ultimului an, de la semnarea Codului de Bune Practici de catre producatorii din industria alimentara si retaileri, la fluctuatiile de pret la cereale, si de la diversificarea portofoliului de produse al distribuitorilor la cresterea cererii pentru solutii informatice. Participantii la conferinta - retaileri, dezvoltatori imobiliari, reprezentanti ai unor companii IT, case de avocatura, firme de consultanta si de servicii financiare si autoritati - vor primi primele exemplare din anuar. . Nu lipsesc nici previziunile pentru anul urmator, marcate de incertitudine in contextul crizei", spune Alina Dumitrescu Pralea, redactorul-sef al publicatiei.

Mediafax Annual Report - Retail 2008 este structurat pe noua capitole - Retail, Materii prime, Productie, Distributie, Utilaje, Ambalaje, Software, Marketing si Resurse Umane - si cuprinde, pe langa articolele de analiza, cronologii ale principalelor evenimente din domeniu din perioada ianuarie - noiembrie 2008 si o baza de date cu marile companii de pe aceasta piata.

Anuarul va fi lansat marti, 25 noiembrie, in cadrul conferintei Romania Retail Forum 2008, pe care Mediafax, cel mai mare furnizor de informatie generala si de afaceri din Romania, o organizeaza la Hotel Hilton (Salon Regina Maria), incepand cu ora 10. 00. Printre produsele si serviciile Mediafax se numara: fluxuri zilnice de stiri si fotografie de presa, inregistrari audio cu declararatii si interviuri in exclusivitate, servicii de monitorizare de presa, buletine informative specializate pe domenii economice, anuare de specialitate, continut multimedia pentru telefonia mobila. In 2008, Mediafax a devenit prima agentie de presa din Romania care si-a exportat modelul de business, odata cu lansarea agentiei Mediafax in Cehia. Anuarul include analize ale fenomenelor si tendintelor de pe piata, studii, previziuni si o retrospectiva a evenimentelor din ultimul an. Ulterior, acesta va fi distribuit gratuit companiilor din retail si din domeniile conexe.

Editat in 10. 000 de exemplare, Mediafax Annual Report - Retail 2008 reprezinta al saselea anuar publicat de Mediafax in acest an, dupa cele de Media & Advertising, IT & C, Financiar, Constructii & Imobiliare si Auto.

Despre Mediafax Annual Report - Retail

Mediafax Annual Report - Retail este o publicatie de specialitate, editata de Mediafax, care analizeaza evolutia de la an la an a pietei de retail din Romania. Anuarul examineaza, printre altele, ponderea hipermarketurilor pe piata de retail, investitiile in centre comerciale si evolutia distincta a sectoarelor de productie (panificatie, carne, lactate, ulei, peste, legume si fructe, zahar, dulciuri, inghetata, condimente, produse ecologice, cafea, bauturi racoritoare, bere, vinuri, bauturi spirtoase, tigari, cosmetice, ingrijire personala, detergenti si textile) . Din 2007, Mediafax se adreseaza si consumatorilor finali, prin www. mediafax. ro. Alte noutati sunt cronologia celor mai importante miscari la nivel de top management in retail si FMCG si analiza problemelor cu forta de munca pe care le intampina retailerii, reunite in capitolul Resurse Umane Infiintata in 1991, compania Mediafax face parte din cel mai mare trust media din Romania, MediaPro, si are peste 2. 000 de clienti din mass-media, sectorul public si cel de afaceri.

 
media media

 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

Alte articole

Finantarea investitiilor in agricultura

00, la Hotel Howard Johnson, sala Platinum

Valeriu Tabara evalueaza rezultatele

Prin seria de conferinte Mediafax Talks (www


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|MEDIA - 2019 - reportaj.com