Cauta:
  News  Monden  Politic  Tehnologie  Sanatate  Social  Sport  Energie mediu  Agricultura  Evenimente  

media  MADO RETAIL PROMOTION ESTE REGIA media

Grupul de firme fondat in 2006 ofera programe si instrumente de marketing si sales-management tuturor jucatorilor pietei de modern trade din Romania: hypermarketuri, supermarketuri, cash & carry si furnizorii acestora. In aceasta calitate, Mado Retail Promotion va fi responsabila cu promovarea spatiilor de expunere disponibile in perimetrul hypermarketului si integrarea acestora in proiectele si campaniile clientilor. Grupul s-a impus rapid printr-o puternica echipa operationala, un portofoliu solid de parteneriate strategice si un sistem eficient de colectare, integrare si analiza a informatiilor din piata.In timp ce restul hypermarketurilor prezente pe piata romaneasca lucreaza cu clienti si agentii diverse, Cora Cluj-Napoca a considerat ca administrarea suporturilor publicitare de o regie unica este mai eficienta", a declarat Stefan Birtalan, managing director Mado Group.

Despre Mado Retail Promotion

Mado Retail Promotion este parte a Mado Group, un concern de firme specializate in servicii si activitati integrate de marketing si publicitate urbanistica destinate cu precadere pietei de retail. BUCURESTI / 16:47, 6. 02. 2008

Dupa mai bine de trei luni de negocieri, firma Mado Retail Promotion a preluat la inceputul lui decembrie 2007 gestionarea publicitatii in-store si outdoor din complexul comercial Cora Cluj-Napoca.

Axata pe marketing aplicat formelor de retail modern, compania devine astfel singura regie de media din Romania ce administreaza in regim de exclusivitate spatiile publicitare aferente unui complex de tip hypermarket. Creditul acordat companiei pe care o conduc este cu atat mai mare cu cat decizia celor de la Cora este deocamdata singulara in peisajul comercial local. Compania se va ocupa si de crearea si gestionarea unor noi zone de servicii temporare si permanente in cadrul complexului Cora Cluj-Napoca.

"Faptul ca Mado Retail Promotion este acum partenerul unui mare concern international de retail, cum este Cora, ne onoreaza dar ne si impune performante deosebite.

 
media media

 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

Alte articole


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|MEDIA - 2019 - reportaj.com