Cauta:
  News  Monden  Politic  Tehnologie  Sanatate  Social  Sport  Energie mediu  Agricultura  Evenimente  

media  Mediafax Foto alege Nikon media

.

Pentru SKIN, importator si distribuitor al unora dintre cele mai importante branduri internationale din domeniul tehnologiei informatiei, aceasta alegere reprezinta recunoasterea calitatii si a fiabilitatii aparatelor foto, a obiectivelor si a bliturilor Nikon, pe care le comercializeaza din postura de unic importator Nikon in Romania.

Aparatele pe care fotoreporterii Mediafax Foto le vor folosi sunt Nikon D3, primul aparat foto Nikon din gama DSLR cu senzor in format full frame, si Nikon D700, aparatul DSLR "creat pentru neprevazut". Primul aparat foto produs de Nikon a fost lansat in 1948. Prezent pe piata din anul 2000, SKIN este importator unic al brandurilor AG Neovo, Altec Lansing, Casio, GEIL, Iriver, Leadtek, Cooler Master, Nikon, importator si distribuitor pentru A-DATA, Lexar, MSI si distribuitor pentru Acer si Samsung.
www. skin. ro

Despre Mediafax Foto
Mediafax Foto este liderul pietei romanesti de fotografie de presa. Alaturi de acestea vor fi utilizate bliturile Speedlight SB-800, precum si obiectivele Nikkor 28mm f/2. 8D AF, 50mm f/1. 8D AF, 85mm f/1. 8D AF, 14-24mm f/2. 8G AF-S, 24-70mm/2. 8G ED, 70-200mm f/2. 8G IF-ED AF-S VR, 300mm f/2. 8G IF-ED AF-S VR, 400mm f/2. 8G IF-ED AF-S VR, care acopera toate situatiile de fotografiere.

Mediafax Foto a ales sa foloseasca in mod exclusiv aparatura Nikon pentru ca aceasta raspunde exigentelor fotojurnalistilor sai, care asigura cel mai consistent flux intern de fotografie de eveniment. Nikon s-a impus pe piata de-a lungul timpului prin calitatea deosebita a produselor, acestea reprezentand astazi alegerea predilecta a fotografilor profesionisti din intreaga lume.
www. nikon. ro

Despre SKIN
SKIN este o companie de distributie pe piata IT si furnizor important al unora dintre cele mai mari hipermarket-uri si electroshop-uri din Romania precum Carrefour, Cora, Auchan, Altex, MediaGalaxy, Real, Say, Domo sau Flanco. SKIN, unic importator Nikon in Romania, si Mediafax Foto, liderul pietei romanesti de fotografie de presa, anunta semnarea unui parteneriat in urma caruia Mediafax Foto va folosi in mod exclusiv aparatura foto Nikon Fotoreporterii si colaboratorii Mediafax Foto acopera zi de zi evenimentele majore petrecute in Romania, in toate domeniile de interes: politic, economic, sport, fapt divers, cultura, divertisment.

Despre Nikon
Nikon este unul dintre cei mai importanti producatori de echipament foto din lume, cu o traditie de peste 90 de ani. Departamentul foto s-a dezvoltat in cadrul agentiei de presa Mediafax din 1995 si dispune de o retea de peste 100 de fotografi profesionisti. Mediafax Foto furnizeaza zilnic cel mai consistent flux romanesc de fotografie de eveniment si este distribuitorul exclusiv pentru Romania al imaginilor unora dintre cele mai importante servicii fotografice din lume.
www. mediafaxfoto. ro

 
media media

 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

Alte articole


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|MEDIA - 2019 - reportaj.com