Cauta:




  News  Monden  Politic  Tehnologie  Sanatate  Social  Sport  Energie mediu  Agricultura  Evenimente  

media  Mediafax Foto distribuie imaginile media

Din 2007, Mediafax se adreseaza in mod direct si consumatorilor finali, nu doar sectorului business, prin www. mediafax. ro. In 2008, Mediafax a devenit prima agentie de presa din Romania ce si-a exportat modelul de business, odata cu lansarea companiei Mediafax din Cehia. Cea de-a doua este o colectie axata pe lumea modei, a celebritatilor si divertismentului.

Ca distribuitor al New York Times Syndicate Photos, ce inglobeaza imaginile New York Times, Fairfax si Women’s Wear Daily, Mediafax Foto ofera acces la peste 40 de fotografii noi in fiecare zi din aceasta sursa, precum si la o arhiva de circa 45. 000 de imagini.

Editorii foto din presa si reprezentantii editurilor si ai agentiilor de publicitate vor gasi pe www. mediafaxfoto. ro fotografii aparute in paginile cotidianului The New York Times in decursul a mai bine de o suta de ani, de la interpretari in imagini ale unor evenimente cu impact global pana la fotografii din lumea stiintei si artei, a afacerilor si a tehnologiei.

"Parteneriatul cu New York Times imbogateste portofoliul de imagini pe care Mediafax Foto il pune la dispozitia clientilor sai, oferind fotografii la standarde inalte de calitate nu numai presei, ci si segmentului comercial", spune Ovidiu Popa, Unit Manager Mediafax Foto.

Noul acord de distributie se alatura parteneriatelor incheiate de Mediafax Foto, incepand din 2003, cu serviciul fotografic AFP, European Pressphoto Agency, Reuters, vario images si The Associated Press.

Despre Mediafax Foto
Mediafax Foto este liderul pietei romanesti de fotografie de presa. Tot din iulie 2007, Mediafax Foto distribuie serviciul de fotografie si arhiva Reuters pentru periodice, edituri, publicatii online locale, companii comerciale, agentii de PR si ONG-uri. Din 2003, Mediafax Foto este distribuitorul exclusiv pentru Romania al serviciului fotografic AFP, iar din iulie 2007 detine dreptul exclusiv de a distribui fotografiile si arhiva European Pressphoto Agency (epa) pe piata secundara mass-media. Mediafax Foto, liderul pietei romanesti de fotografie de presa, a devenit distribuitor al imaginilor New York Times in Romania, pentru ziare, reviste, new media, edituri si agentii de publicitate.

Totodata, prin acest acord, Mediafax Foto va distribui imagini din colectiile Fairfax si Women’s Wear Daily. Din 2008, Mediafax Foto este distribuitor al fotografiilor vario images pentru publicatiile periodice si segmentul comercial (edituri, companii, agentii de PR etc. ), precum si al serviciului de fotografie si al arhivei The Associated Press (AP) pentru reviste, edituri, companii, agentii de publicitate, institutii de stat, ONG-uri si new media.

Despre Mediafax
Mediafax este cel mai mare furnizor de informatie generala si de afaceri din Romania. Infiintata in 1991, compania Mediafax face parte din cel mai mare trust media din Romania, MediaPro, si are peste 2. 000 de clienti din mass-media, sectorul public si cel de afaceri. Departamentul foto al Mediafax dispune de o retea de peste 100 de fotografi profesionisti si furnizeaza zilnic cel mai consistent flux romanesc de fotografie de eveniment. Printre produsele si serviciile Mediafax se numara fluxuri zilnice de stiri si fotografie de presa, servicii de monitorizare de presa si de distributie de comunicate de presa, anuare de specialitate, continut multimedia pentru telefonia mobila. Prima cuprinde cele mai bune fotografii de presa si de stock de la principalele publicatii din Australia: The Sydney Morning Herald, The Sun-Herald, The Sunday Age si The Australian Financial Review.

 
media media

 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

Alte articole


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|MEDIA - 2019 - reportaj.com