Cauta:
  News  Monden  Politic  Tehnologie  Sanatate  Social  Sport  Energie mediu  Agricultura  Evenimente  

media  Mediafax Foto lanseaza albumul media

Am ales aceasta fotografie pentru estetica si incarcatura sa emotionala, dar si pentru semnificatia sociala si economica", spune Mihai Vasile, editor-sef Mediafax Foto.

Atat expozitia in aer liber, cat si albumul premium se inscriu in conceptul "Best of. . . ", lansat in 2007 si constand intr-o serie de evenimente prin care Mediafax Foto prezinta cele mai bune fotografii din anul anterior.

Editia de anul acesta a albumului - "Mediafax Foto - Best of 2008/2009" - se gaseste in Librariile Carturesti din Bucuresti si din tara, la pretul de 89,9 lei.

"Mediafax Foto - Best of 2008/2009" are ca parteneri Muzeul National de Arta al Romaniei, Banca Romaneasca si Apa Nova, iar ca sponsori - Alpha Bank, Eurovia Construct International si Nikon.

Despre Mediafax Foto

Mediafax Foto este liderul pietei romanesti de fotografie de presa. In 2008, Mediafax Foto a incheiat noi parteneriate, cu vario images, pentru distributia de fotografii pentru publicatiile periodice si segmentul comercial, si cu The Associated Press, pentru distributia de imagini pentru aceleasi segmente. . Pe langa cele 50 de imagini expuse pe Calea Victoriei in luna iunie si la Uranus 144 in iulie, albumul include alte 150 de fotografii, reproduse la o calitate grafica exceptionala.

"Ca si in anii trecuti, albumul isi propune sa atraga atentia atat editorilor, cat si publicului din Romania asupra fotografiei documentare, prezentand o parte dintre cele mai bune imagini realizate de fotografii nostri", spune Mihai Vasile, editor-sef Mediafax Foto.

Fotografiile de eveniment sunt completate de 12 serii de imagini, realizate, printre altele, la Chisinau in timpul revoltei din aprilie 2009, in Kosovo in momentul proclamarii independentei provinciei fata de Serbia, in sate din Zimbabwe, precum si intr-un complex pentru copii orfani sau abandonati din Pune, nordul Indiei, una dintre cele mai sarace regiuni de pe glob.

Alte serii de imagini aduc in atentie viata intr-una dintre ultimele colonii de leprosi din Europa, un obicei inedit din zona Sibiului, culisele unui festival international de circ si un Revelion prin ochii medicilor si asistentelor de garda la Serviciul de Ambulanta.

"Coperta este o imagine de Andrei Pungovschi, de la inceputul anului 2009, cand tabara improvizata de muncitori chinezi in fata Ambasadei Chinei din Bucuresti constituia unul dintre primele efecte vizibile ale crizei din Romania. Din 2003, Mediafax Foto este distribuitorul exclusiv pentru Romania al serviciului fotografic AFP, iar din iulie 2007 distribuie fotografiile si arhiva European Pressphoto Agency (epa) pe piata secundara mass-media din tara, precum si serviciul de fotografie si arhiva Reuters pentru periodice, edituri, publicatii online locale, companii comerciale, agentii de PR si ONG-uri. In 2009, Mediafax Foto a devenit distribuitor al imaginilor New York Times si age fotostock pentru ziare, reviste, new media, edituri si agentii de publicitate.

Departamentul foto al Mediafax dispune de o retea de fotografi profesionisti si furnizeaza zilnic cel mai consistent flux romanesc de fotografie de eveniment. Mediafax Foto, liderul pietei romanesti de fotografie de presa, lanseaza luni, 4 octombrie, albumul "Best of 2008/2009" - o selectie captivanta a celor mai bune imagini realizate de fotojurnalistii si colaboratorii Mediafax Foto in decursul ultimilor doi ani.

Volumul, disponibil in Librariile Carturesti din Capitala si din tara, reuneste fotografii de la evenimente care au tinut prima pagina a ziarelor din Romania, dar si simple franturi de viata

 
media media

 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

Alte articole


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|MEDIA - 2019 - reportaj.com