Cauta:
  News  Monden  Politic  Tehnologie  Sanatate  Social  Sport  Energie mediu  Agricultura  Evenimente  

media  Mediafax Monitorizare face harta media

Rapoartele zilnice, ce pot fi accesate de clienti prin intermediul contului individual de pe www. monitorizare. mediafax. biz, contin toate materialele jurnalistice in care se regasesc cuvintele-cheie definite de acestia si includ copii scanate ale articolelor din presa scrisa si inregistrarile programelor de stiri radio si TV. Au fost monitorizate 152 de publicatii centrale (cotidiene, saptamanale, bilunare si lunare).


Despre Mediafax Monitorizare

Mediafax Monitorizare este liderul pietei de monitorizare de presa din Romania. Lansat in 1998, ca primul serviciu romanesc de monitorizare profesionista a presei, Mediafax Monitorizare furnizeaza, in prezent, rapoarte zilnice si analize de imagine unui portofoliu de circa 250 de clienti corporate si institutionali. La randul lor, analizele media evalueaza acoperirea mediatica inregistrata de clienti si de concurentii lor sau felul in care presa a reflectat temele de actualitate din industria in care acestia activeaza. Mediafax Monitorizare detine un certificat de conformitate cu standardul ISO 9001:2008 pentru sistemul sau de management al calitatii. In august 2009, site-ul Mediafax Monitorizare a devenit parte a platformei Mediafax. biz. In schimb, doua dintre ansambluri (Planorama si Blue Tower) sunt in intarziere, in urma intreruperii lucrarilor de constructie din cauza problemelor financiare ale dezvoltatorilor in contextul crizei.

In conditiile in care sectorul imobiliar a fost unul dintre cele mai puternic afectate de criza in 2009, principalele teme abordate in articolele monitorizate au fost stadiul livrarilor si al vanzarilor de locuinte noi in ansamblurile mentionate, strategiile de vanzare si facilitatile de finantare oferite de dezvoltatori si, in unele cazuri, consecintelor problemelor financiare cu care s-au confruntat unii dezvoltatori.

Analiza Mediafax Monitorizare a fost realizata pe baza unui numar de aproape 1. 450 de mentiuni, referitoare la 59 de proiecte rezidentiale, din perioada 1 februarie 2009 - 31 ianuarie 2010. Proiecte din estul si nordul Capitalei, finalizate la sfarsitul lui 2009 sau in curs de finalizare in prima parte a acestui an, se afla in topul celor mai mediatizate ansambluri rezidentiale din zona Bucuresti-Ilfov in presa scrisa, in ultimele 12 luni, conform unei analize Mediafax Monitorizare.

Analiza realizata de liderul pietei de monitorizare de presa din Romania evalueaza cantitativ acoperirea media pe care 59 de proiecte de locuinte noi din Capitala si imprejurimi au avut-o in presa scrisa centrala in perioada 1 februarie 2009 - 31 ianuarie 2010.

Astfel, ansamblurile sau cartierele rezidentiale cu cel mai mare numar de mentiuni in presa scrisa centrala au fost: Asmita Gardens (cu circa 6% din numarul total de mentiuni monitorizate), Planorama, Greenfield si Residenz (fiecare cu aproximativ 5% din numarul de mentiuni), Confort City, Rasarit de Soare si Cosmopolis (circa 4,5% fiecare), Blue Tower, Vitan Platinum Towers, InCity Residences si New Town Residence (in jur de 4% fiecare). De asemenea, toate aceste ansambluri si cartiere de locuinte noi au fost lansate in perioada de boom imobiliar, iar cele mai multe dintre ele fie au fost finalizate integral, fie au incheiat prima etapa de constructie in a doua parte a anului 2009. Restul de 49,5% dintre mentiunile monitorizate au fost inregistrate de alte 48 de proiecte anuntate de dezvoltatorii imobiliari.
Harta primelor proiecte rezidentiale dupa acoperirea media arata ca acestea sunt situate in cartierele Vitan, Colentina, Titan si Dristor din Capitala, in zona Padurii Baneasa si in doua localitati apropiate de Bucuresti (Chitila si Stefanestii de Jos).

 
media media

 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

Alte articole

Strategia energetica a Romaniei

30, la Hotel InterContinental, sala Ronda


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|MEDIA - 2019 - reportaj.com