Cauta:
  News  Monden  Politic  Tehnologie  Sanatate  Social  Sport  Energie mediu  Agricultura  Evenimente  

media  Mediafax Monitorizare lanseaza media

Mediafax Monitorizare detine un certificat de conformitate cu standardul ISO 9001:2008 pentru sistemul sau de management al calitatii.
Am pus accentul pe functionalitate si pe navigare comoda de pe telefonul mobil, pentru ca mm. mediafax. biz sa fie un instrument de lucru eficient si usor de utilizat", spune Andra Voiculescu, Publisher Mediafax Monitorizare.

Rapoartele zilnice furnizate de Mediafax Monitorizare contin toate materialele jurnalistice in care se regasesc cuvintele-cheie definite de clienti (de ex. brandurile acestora, concurentii directi, termeni definitorii pentru domeniul in care activeaza) si includ copii scanate ale articolelor din presa scrisa si inregistrari din programele de stiri radio si TV.

Astfel, pentru profesionistii din comunicare, rapoartele Mediafax Monitorizare sunt instrumentul indispensabil de evaluare zilnica a prezentei companiilor lor in presa si de informare despre industria in care lucreaza.

Despre Mediafax Monitorizare

Mediafax Monitorizare (www. monitorizare. mediafax. biz) este liderul pietei de monitorizare de presa din Romania. Lansat in 1998, ca primul serviciu romanesc de monitorizare profesionista a presei, Mediafax Monitorizare furnizeaza, in prezent, rapoarte zilnice si analize de imagine unui portofoliu de circa 250 de clienti corporate si institutionali. Cu un singur pas, ei au acces si la scan-ul articolului din presa scrisa sau la fisierul video ori audio reprezentand stirea difuzata la TV sau radio.

"Am creat versiunea pentru mobil bazandu-ne pe structura actuala a rapoartelor de pe site-ul Mediafax Monitorizare, pentru a le da specialistilor in PR care folosesc rapoartele noastre posibilitatea de a accesa rapid stirile, oricand au nevoie. In fiecare dintre ele, stirile sunt grupate pe capitole si subiecte. Mediafax Monitorizare lanseaza versiunea pentru mobil a site-ului, prin care clientii au acces rapid, oricand au nevoie, la articolele din presa scrisa, precum si la stirile radio si TV din rapoartele lor de monitorizare . mediafax. biz pastreaza structura rapoartelor cu care clientii Mediafax Monitorizare sunt obisnuiti si le faciliteaza acestora accesul de pe dispozitivele mobile la materialele jurnalistice de interes.

Rapoartele de monitorizare de pe mobil cuprind doua sectiuni - mass-media centrala si mass-media locala. Utilizatorii pot vizualiza de la bun inceput titlurile stirilor si publicatia sau postul de radio ori TV unde au aparut.

 
media media

 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

Alte articole


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|MEDIA - 2019 - reportaj.com