Cauta:
  News  Monden  Politic  Tehnologie  Sanatate  Social  Sport  Energie mediu  Agricultura  Evenimente  

media  Mediafax Monitorizare vizeaza media

Lansat in 1998, ca primul serviciu romanesc de monitorizare profesionista a presei, Mediafax Monitorizare furnizeaza, in prezent, rapoarte zilnice si analize de imagine unui portofoliu de circa 250 de clienti corporate si institutionali. Monitorizarea de presa a inregistrat in acest an o scadere de circa 3,8% - mai mica decat cea de pe alte piete - astfel ca, la nivelul lui 2009, piata va avea o valoare de circa 12,8 milioane lei, potrivit estimarilor Mediafax Monitorizare.

Despre Mediafax Monitorizare

Mediafax Monitorizare este liderul pietei de monitorizare de presa din Romania. In august 2009, site-ul Mediafax Monitorizare a devenit parte a platformei Mediafax. biz. La randul lor, analizele media evalueaza acoperirea mediatica inregistrata de clienti si de concurentii lor sau felul in care presa a reflectat temele de actualitate din industria in care acestia activeaza. Odata cu schimbarea adresei in www. monitorizare. mediafax. biz, site-ul a oferit utilizatorilor noi functionalitati si un nou layout. Clientii au acces la un raport zilnic cuprinzand toate articolele din media online ce contin cuvintele cheie relevante pentru activitatea lor.

"Tot mai multe companii vor incredinta activitatea de monitorizare web unui furnizor profesionist de monitorizare de presa, odata cu cresterea importantei online-ului si, in consecinta, a nevoii companiilor de a afla rapid cum sunt reflectate brandurile lor in acest mediu", adauga Bogdan Ceausescu.

Mediafax Monitorizare va adauga constant noi site-uri si bloguri la lista de surse monitorizate in decursul anului urmator si vizeaza o crestere a numarului de clienti pe acest segment pana la un total de aproximativ 70 de companii.

"Dupa un an in care ne-am concentrat pe integrarea site-ului de monitorizare in platforma de servicii business-to-business Mediafax. biz, in 2010 ne vom axa pe dezvoltarea serviciilor existente, in special a monitorizarii web, pentru a ne pastra pozitia de lider pe o piata care anticipam ca va creste cu circa 2%", explica Bogdan Ceausescu.

Conform estimarilor Mediafax Monitorizare, piata de monitorizare de presa va creste usor fata de acest an, pana la aproximativ 13 milioane de lei. Mediafax Monitorizare, liderul pietei locale de monitorizare de presa, vizeaza extinderea serviciului de monitorizare web in 2010 prin cresterea numarului de site-uri si bloguri monitorizate si marirea cu cel putin 50 de companii a portofoliului de clienti pe acest segment.

"Monitorizarea web prezinta deja oportunitati importante de business, iar anul viitor tendinta va fi si mai evidenta, datorita potentialului acestui serviciu de a atrage noi clienti si, totodata, de a contribui la fidelizarea clientilor existenti", spune Bogdan Ceausescu, Unit Manager Mediafax Monitorizare Rapoartele zilnice, ce pot fi accesate de clienti prin intermediul contului individual de pe www. monitorizare. mediafax. biz, contin toate materialele jurnalistice in care se regasesc cuvintele-cheie definite de acestia si includ copii scanate ale articolelor din presa scrisa si inregistrarile programelor de stiri radio si TV. . Desi vor ramane prudente in elaborarea bugetelor de PR, companiile vor continua sa foloseasca monitorizarea profesionista de presa ca instrument indispensabil pentru elaborarea strategiilor lor de comunicare, asa cum s-a intamplat si in 2009, in ciuda crizei.

 
media media

 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

Alte articole


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|MEDIA - 2019 - reportaj.com