Cauta:
  News  Monden  Politic  Tehnologie  Sanatate  Social  Sport  Energie mediu  Agricultura  Evenimente  

media  Mediafax Talks about Banking media

Infiintata in 1991, compania Mediafax face parte din cel mai mare trust media din Romania, MediaPro, si are peste 2. 000 de clienti din mass-media, sectorul public si cel de afaceri. . Din 2007, Mediafax se adreseaza in mod direct si consumatorilor finali, nu doar sectorului business, prin www. mediafax. ro. . Efectele masurilor de austeritate si ale modificarii politicilor fiscale asupra mediului de afaceri vor fi analizate de bancheri si consultanti financiari la conferinta Mediafax Talks about Banking, ce are loc marti, 6 iulie, la Hotel Radisson BLU, de la ora 10. 00.

Evenimentul organizat de Mediafax in parteneriat cu Asociatia Romana a Bancilor (ARB) ii va avea ca speakeri pe Radu Ghetea - presedintele ARB si presedinte al CEC Bank, Dan Badin - Tax Director la PricewaterhouseCoopers, Sorin David - Managing Partner la D&B David si Baias, Florian Libocor - economist-sef la BRD Groupe Societe Generale, Lucian Anghel - vicepresedintele Asociatiei Analistilor Financiar-Bancari din Romania si Ramona Angela Ivan - director executiv al Directiei Institutii Financiare din BCR.

Lectorii vor aduce in dezbatere perspectivele pentru sistemul bancar pana la finalul anului 2010, precum si evolutia cursului valutar pentru urmatoarele luni, in contextul noilor masuri de austeritate anuntate de Guvern.

De asemenea, participantii vor pune in discutie impactul recentei Ordonante de Urgenta privind contractele de credit pentru consumatori, care prevede, printre altele, eliminarea comisionului de rambursare anticipata la creditele cu dobanda variabila.

Colaborarea mediului de afaceri cu sistemul bancar pentru atragerea de fonduri europene si optiunile pe care le au consumatorii pentru transferul conturilor de la o banca la alta sunt alte teme care vor fi dezbatute A saptea editie a publicatiei editate de Mediafax va fi distribuita gratuit, incepand din 6 iulie, companiilor si institutiilor de pe piata bancar-financiara, companiilor de asigurari si de consultanta, societatilor de leasing, fondurilor mutuale, de pensii si investitii Printre produsele si serviciile Mediafax se numara fluxuri zilnice de stiri si fotografie de presa, inregistrari audio cu declararatii si interviuri in exclusivitate, servicii de monitorizare de presa si de distributie de comunicate de presa, anuare de specialitate, continut multimedia pentru telefonia mobila. Prin seria de conferinte Mediafax Talks (www. mediafaxtalks. ro), oamenii de afaceri au la dispozitie un forum de dezbatere despre subiecte si probleme arzatoare, precum si o modalitate de dialog cu autoritatile.

Despre Mediafax

Mediafax este cel mai mare furnizor de informatie generala si de afaceri din Romania.

 
media media

 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

Alte articole

Finantarea investitiilor in agricultura

00, la Hotel Howard Johnson, sala Platinum


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|MEDIA - 2019 - reportaj.com