Cauta:
  News  Monden  Politic  Tehnologie  Sanatate  Social  Sport  Energie mediu  Agricultura  Evenimente  

media  Mediafax Talks about Energy media

In 2008, Mediafax a devenit prima agentie de presa din Romania ce si-a exportat modelul de business, odata cu lansarea companiei Mediafax din Cehia. Din 2007, Mediafax se adreseaza in mod direct si consumatorilor finali, nu doar sectorului business, prin www. mediafax. ro. Ministrul Mediului, Nicolae Nemirschi, secretarul de stat in Ministerul Economiei Tudor Serban si directori de companii din sectorul energetic vor dezbate, joi, necesitatea si efectele unei strategii energetice nationale la conferinta Mediafax Talks about Energy, ce va avea loc la Hotel JW Marriott.

De asemenea, avand in vedere ca strategia energetica a fost pusa, luni, in debaterea coalitiei de guvernare, la eveniment au fost invitati liderii coalitiei, iar Mircea Geoana, presedintele Senatului si liderul PSD, a confirmat deja prezenta la deschiderea conferintei.

In prima sesiune, participantii vor analiza posibilitatile de crestere a exporturilor de energie ale Romaniei in regiune, efectele reducerii necesarului energetic la marii consumatori aflati in criza, statusul angajamentelor europene privind productia de energie din surse regenerabile si impactul proiectelor anuntate in domeniul energiei nucleare si in cel al energiei eoliene asupra capacitatii totale de productie.

Speakerii acestei sesiuni sunt: Mircea Geoana - presedintele Senatului si presedintele PSD, Nicolae Nemirschi - ministrul Mediului, Tudor Serban - secretar de stat in Ministerul Economiei, Iulius Dan Plaveti - vicepresedintele Autoritatii Nationale de Reglementare in domeniul Energiei, Frank Hajdinjak - director general al E. Prin seria de conferinte Mediafax Talks (www. mediafaxtalks. ro), oamenii de afaceri au la dispozitie un forum de dezbatere despre subiecte si probleme arzatoare, precum si o modalitate de dialog cu autoritatile.

Despre Mediafax

Mediafax este cel mai mare furnizor de informatie generala si de afaceri din Romania. Printre produsele si serviciile Mediafax se numara fluxuri zilnice de stiri si fotografie de presa, inregistrari audio cu declararatii si interviuri in exclusivitate, servicii de monitorizare de presa si de distributie de comunicate de presa, anuare de specialitate, continut multimedia pentru telefonia mobila. Inscrierile pentru participare se fac pe website-ul www. mediafaxtalks. ro/energy, pana pe 27 mai.

Conferinta organizata de Mediafax va reuni reprezentanti ai agentiilor guvernamentale si ai organismelor de reglementare din industria energetica, directori ai companiilor de exploatare, transport si distributie din acest sector, precum si avocati si consultanti financiari.

Evenimentul are ca parteneri companiile KPMG si E. ON Romania, iar ca sponsori - Enel, Rompetrol, Sterling Resources si CertAsig. Infiintata in 1991, compania Mediafax face parte din cel mai mare trust media din Romania, MediaPro, si are peste 2. 000 de clienti din mass-media, sectorul public si cel de afaceri. ON Romania, Peter Kiss - Partner KPMG, Global Power & Utilities Sector Leader si Ernest Popovici - Senior Partner Popovici & Asociatii.

A doua sesiune a evenimentului Mediafax Talks about Energy va pune in discutie teme precum posibilele solutii pentru suplinirea scaderii productiei si diminuarea dependentei de importurile din Rusia, impactul evolutiei preturilor la petrol si gaze naturale asupra strategiilor companiilor si efectele crizei asupra activitatilor de extractie, respectiv rafinare si distributie.

Printre lectorii celei de-a doua sesiuni se numara Gelu Maracineanu - presedintele Agentiei Nationale pentru Resurse Minerale, Gheorghita Diaconu - Director Environmental Services KPMG, Stephen Birrell - vicepresedintele Sterling Resources Ltd si Andrei Costin - presedintele Petroleum Club.

Mediafax Talks about Energy se va desfasura joi, 28 mai, in Salonul D al Hotelului JW Marriott, incepand cu ora 10. 00. Conferinta este organizata cu sprijinul The American Chamber of Commerce in Romania (AmCham Romania), al Asociatiei Municipiilor din Romania, al Petroleum Club si al site-ului Fonduri-structurale. ro.

Despre Mediafax Talks

Mediafax organizeaza, incepand din 2006, evenimente de business care vin in completarea informatiilor de afaceri oferite zilnic companiilor.

 
media media

 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

Alte articole


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|MEDIA - 2019 - reportaj.com