Cauta:
  News  Monden  Politic  Tehnologie  Sanatate  Social  Sport  Energie mediu  Agricultura  Evenimente  

media  Mediafax Talks about Romanian media

Strategiile de transformare a agriculturii Romaniei intr-unul din motoarele de crestere a economiei vor fi dezbatute, marti, 22 septembrie, de reprezentanti ai Ministerului Agriculturii si ai producatorilor agricoli la conferinta Mediafax Talks about Romanian Agriculture Printre produsele si serviciile Mediafax se numara fluxuri zilnice de stiri si fotografie de presa, inregistrari audio cu declararatii si interviuri in exclusivitate, servicii de monitorizare de presa si de distributie de comunicate de presa, anuare de specialitate, continut multimedia pentru telefonia mobila. Evenimentul este organizat cu sprijinul Ligii Asociatiilor Producatorilor Agricoli din Romania, al Federatiei Patronale Romane din Industria Alimentara - Romalimenta, al Uniunii Nationale a Societatilor de Asigurare din Romania - UNSAR si al fonduri-structurale. ro.

Despre Mediafax Talks

Mediafax organizeaza, incepand din 2006, evenimente de business care vin in completarea informatiilor de afaceri oferite zilnic companiilor. Din 2007, Mediafax se adreseaza in mod direct si consumatorilor finali, nu doar sectorului business, prin www. mediafax. ro. . 00, la Hotel Howard Johnson (Sala Iridium).

Conferinta ii are ca speakeri pe Liviu Harbuz - secretar de stat in Ministerul Agriculturii, Dacian Ciolos - fost ministru al Agriculturii, Daniel Constantin - directorul general al Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura, Valeriu Tabara - presedintele Comisiei pentru agricultura din Camera Deputatilor, Costica Macelaru - presedintele Asociatiei Producatorilor Agricoli din Braila, Stefan Poenaru - presedintele Asociatiei Fermierilor din Romania, Sorin Minea - presedintele Romalimenta si Ludmila Gorea - Key Account Manager la Certasig.

Mediafax Talks about Romanian Agriculture va aduce in dezbatere principalele probleme cu care se confrunta agricultorii, programele co-finantate de Uniunea Europeana si de statul roman pentru dezvoltarea rurala, precum si rolul asigurarilor in agricultura.

Participantii vor analiza potentialul Programului National de Dezvoltare Rurala, prin care se pot contracta anul acesta proiecte in valoare de circa trei miliarde de euro, de a rezolva problema fragmentarii agriculturii.

De asemenea, cei prezenti vor evalua pretul real al graului in acest an, in conditiile unei recolte de aproximativ 5,2 milioane de tone pe tara, mai redusa cu circa 20% fata de 2008, si vor analiza modalitatile prin care Romania se poate transforma dintr-o tara importatoare in una de exportatoare de produse agroalimentare.

Solutiile statului la problema irigatiilor, strategiile de crestere a productivitatii in agricultura, concurenta facuta produselor romanesti de cele importate, promovarea programelor de finantare agricola, potentialul Romaniei in agricultura ecologica si rolul asigurarilor de instrument de dezvoltare a agriculturii sunt celelalte teme de dezbatere ale conferintei.

Mediafax Talks about Romanian Agriculture va reuni reprezentanti ai Ministerului Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale, producatori si procesatori, reprezentanti ai bancilor, societatilor de leasing si de asigurari, consultanti si importatori de masini si utilaje agricole.

Conferinta are ca partener compania DuPont, iar ca sponsor - CertAsig. Prin seria de conferinte Mediafax Talks (www. mediafaxtalks. ro), oamenii de afaceri au la dispozitie un forum de dezbatere despre subiecte si probleme arzatoare, precum si o modalitate de dialog cu autoritatile.

Despre Mediafax

Mediafax este cel mai mare furnizor de informatie generala si de afaceri din Romania. Infiintata in 1991, compania Mediafax face parte din cel mai mare trust media din Romania, MediaPro, si are peste 2. 000 de clienti din mass-media, sectorul public si cel de afaceri. In 2008, Mediafax a devenit prima agentie de presa din Romania ce si-a exportat modelul de business, odata cu lansarea companiei Mediafax din Cehia.

 
media media

 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

Alte articole

Mediafax Talks about Romanian

00, la Hotel Howard Johnson (Sala Iridium)


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|MEDIA - 2019 - reportaj.com