Cauta:
  News  Monden  Politic  Tehnologie  Sanatate  Social  Sport  Energie mediu  Agricultura  Evenimente  

media  Mediafax Talks about Romanian media

Ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Mihail Dumitru, va analiza impreuna cu producatorii agricoli fondurile disponibile prin Programul National de Dezvoltare Rurala si alte surse de finantare si solutii de modernizare a agriculturii romanesti, la Mediafax Talks about Romanian Agriculture Infiintata in 1991, compania Mediafax face parte din cel mai mare trust media din Romania, MediaPro, si are peste 2. 000 de clienti din mass-media, sectorul public si cel de afaceri. Prin seria de conferinte Mediafax Talks (www. mediafaxtalks. ro), oamenii de afaceri au la dispozitie un forum de dezbatere despre subiecte si probleme arzatoare, precum si o modalitate de dialog cu autoritatile.

Despre Mediafax

Mediafax este cel mai mare furnizor de informatie generala si de afaceri din Romania. . 00, la Hotel Howard Johnson, sala Platinum.

Pe langa ministrul Mihail Dumitru, evenimentul ii va avea ca lectori pe: Valeriu Tabara - presedintele Comisiei pentru agricultura din Camera Deputatilor, Veronica Toncea - director general al Fondului de Garantare a Creditului Rural, Radu Ghetea - presedintele CEC Bank, Viorel Matei - presedintele Federatiei Nationale a Producatorilor Agricoli din Romania (FNPAR), Nicolae Sitaru - presedintele Ligii Asociatiilor Producatorilor Agricoli din Romania (LAPAR) si Sorin Minea - presedintele Romalimenta.

Speakerii vor aduce in dezbatere cuantumul fondurilor alocate prin Programul National de Dezvoltare Rurala - instrumentul prin care Romania poate accesa bani europeni pana in 2013 pentru proiecte de modernizare a exploatatiilor sau pentru renovarea satelor -, precum si posibilitatea ca o parte din fondurile Programului sa fie realocate in acest an pentru refacerea infrastructurii rurale din zonele afectate de inundatii.

Politica Agricola Comuna la nivelul Uniunii Europene, dar si cresterea competitivitatii produselor romanesti pe pietele europene sunt alte teme de dezbatere ale conferintei.

De asemenea, participantii vor pune in discutie efectele cresterii TVA asupra agriculturii, accesul la credite bancare al agricultorilor si garantiile disponibile pentru producatorii agricoli.

La fel ca prima editie Mediafax Talks about Romanian Agriculture, desfasurata anul trecut, conferinta va reuni reprezentanti ai Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, producatori si procesatori, bancheri, directori ai societatilor de leasing si de asigurari, consultanti si importatori de masini si utilaje agricole.

Evenimentul are ca parteneri CEC Bank, Oscar Downstream, Fondul de Garantare a Creditului Rural si DuPont si se desfasoara cu sprijinul FNPAR.

Despre Mediafax Talks

Mediafax organizeaza, incepand din 2006, evenimente de business care vin in completarea informatiilor de afaceri oferite zilnic companiilor. Din 2007, Mediafax se adreseaza in mod direct si consumatorilor finali, nu doar sectorului business, prin www. mediafax. ro.

Printre produsele si serviciile Mediafax se numara fluxuri zilnice de stiri si fotografie de presa, inregistrari audio cu declararatii si interviuri in exclusivitate, servicii de monitorizare de presa si de distributie de comunicate de presa, anuare de specialitate, continut multimedia pentru telefonia mobila.

 
media media

 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

Alte articole


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|MEDIA - 2019 - reportaj.com