Cauta:
  News  Monden  Politic  Tehnologie  Sanatate  Social  Sport  Energie mediu  Agricultura  Evenimente  

media  Mediafax analizeaza piata media

. Alexandru Vlad - vicepresedintele Asociatiei Marilor Retele Comerciale din Romania (AMRCR) si Adrian Manolache - secretarul general al AMRCR se vor referi la ponderea importurilor in produsele de la raft, respectiv la costurile introducerii pungilor de hartie in magazine, iar Constantin Rudnitchi - consilier in Ministerul Agricultuii si Dezvoltarii Rurale va propune spre dezbatere implicatiile Codului de Bune Practici semnat de retaileri si furnizori. Infiintata in 1991, compania face parte din cel mai mare trust media din Romania, MediaPro, si are peste 2. 000 de clienti din mass-media, sectorul public si cel de afaceri. Din 2007, Mediafax se adreseaza si consumatorilor finali, prin www. mediafax. ro. Retaileri, autoritati si reprezentanti ai asociatiilor din domeniu discuta despre evolutia pietei de retail in contextul crizei financiare internationale la conferinta Romania Retail Forum 2008, pe care Mediafax o organizeaza marti, 25 noiembrie, la Hotel Hilton.

In prima sesiune a evenimentului, speakerii Mihaela Mitroi - partener PricewaterhouseCoopers, Ali Ergun Ergen - CEO Baneasa Developments, Liviu Voinea - director executiv al Grupului de Economie Aplicata, Dragos Cabat - presedintele CFA Romania si Andrei Caunii - fondator BAteam vor pune in discutie teme ca adaptarea strategiilor retailerilor in conditiile reducerii consumului, provocarile de natura fiscala si legala in domeniul bunurilor de larg consum si rolul marketingului in situatiile de criza din retail Vorbitorii Delia Cucu - Head of the Metro Group Representative Office in Romania si Mihail Meiu - directorul Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorului vor vorbi despre orientarea consumatorului spre alte tipuri de produse in conditiile crizei si despre evolutia obiceiurilor de consum la doi ani de la integrarea in Uniunea Europeana. Prin seria de conferinte Mediafax Talks (www. mediafaxtalks. ro), oamenii de afaceri au la dispozitie un forum de dezbatere despre subiecte si probleme arzatoare, precum si o modalitate de dialog cu autoritatile.

Despre Mediafax

Mediafax este cel mai mare furnizor de informatie generala si de afaceri din Romania. Partener media este ziarul Gandul . Ceilalti speakeri ai acestei sesiuni sunt Sorin Minea - presedintele Romalimenta si directorul general Angst, Liviu Rusu - directorul general al Directiei Generale pentru Siguranta Alimentelor din cadrul ANSVSA si Ovidiu Gheorghe - presedintele Patronatului National al Viei si Vinului.

Conferinta, cu titlul "Piata de retail, inovatie in criza?", va deschide un dialog intre retaileri, dezvoltatori imobiliari, companii IT, case de avocatura, firme de consultanta si de servicii financiare si autoritati.

O conferinta nationala aflata la a treia editie, Romania Retail Forum face parte din seria de evenimente de business Mediafax Talks, pe care cel mai mare furnizor de informatie generala si de afaceri din Romania le organizeaza incepand din 2006.

Evenimentul are ca sponsor compania PricewaterhouseCoopers si este organizat cu sprijinul Federatiei Patronale Romane din Industria Alimentara - Romalimenta, al Asociatiei Marilor Retele Comerciale din Romania, al Patronatului National al Viei si Vinului, al Asociatiei Nationale a Industriilor de Morarit si Panificatie din Romania - ANAMOB, al Asociatiei Bio Romania si al IMM Romania. Printre produsele si serviciile Mediafax se numara: fluxuri zilnice de stiri si fotografie de presa, inregistrari audio cu declararatii si interviuri in exclusivitate, servicii de monitorizare de presa, anuare de specialitate, continut multimedia pentru telefonia mobila. In 2008, Mediafax a devenit prima agentie de presa din Romania care si-a exportat modelul de business, odata cu lansarea agentiei Mediafax din Cehia, in luna iunie.

 
media media

 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

Alte articole


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|MEDIA - 2019 - reportaj.com