Cauta:
  News  Monden  Politic  Tehnologie  Sanatate  Social  Sport  Energie mediu  Agricultura  Evenimente  

media  Mediafax extinde campania media

Pana pe 15 septembrie, mass-media si companiile abonate la cel putin un flux de informatii au acces extins la stirile Mediafax si la celelalte materiale scrise de cei mai buni jurnalisti de agentie din Romania.

Despre Mediafax

Mediafax este cel mai mare furnizor de informatie generala si de afaceri din Romania. Mediafax, cel mai mare furnizor de informatie generala si de afaceri din Romania, ofera acces liber pe site-ul www. mediafax. biz unui numar de 20 de bloggeri interesati de economie si antreprenoriat, in cadrul campaniei "Informatie fara limite".

La doua saptamani de la lansarea acestei campanii, adresate in principal abonatilor la fluxurile de stiri, Mediafax include printre beneficiari 20 de bloguri de business, ce publica informatii si comentarii despre economie sau despre anumite sectoare economice.

Intre 29 iulie si 15 septembrie, bloggerii selectati vor avea acces liber pe site-ul de informatie de business www. mediafax. biz la fluxurile Mediafax specializate pe domenii economice: Auto & Transporturi, Constructii & Imobiliare, Media & Advertising, IT&C, Financiar, Turism, Energie, Sanatate & Farmaceutic, Retail & Agricultura, Juridic.

Mediafax transmite in fiecare zi pe acest site peste 200 de stiri economice, dar si mai bine de 200 de anunturi de licitatii si oportunitati de afaceri.

In plus, la fel ca ceilalti utilizatori ai site-ului, bloggerii vor putea accesa 32 de sectiuni de date statistice, un calendar de targuri si evenimente si o revista a presei romanesti.

Lansat in 2007 ca primul website de informatie economica difuzata in timp real din Romania, www. mediafax. biz a obtinut in acelasi an premiul Internetics pentru cel mai bun site de afaceri.

Campania "Informatie fara limite" se desfasoara pentru al doilea an consecutiv si este adresata institutiilor de presa, care citesc stirile Mediafax prin intermediul site-ului www. news. mediafax. biz, precum si companiilor care vizualizeaza informatiile economice de pe www. mediafax. biz. Din 2007, Mediafax se adreseaza in mod direct si consumatorilor finali, nu doar sectorului business, prin www. mediafax. ro. Printre produsele si serviciile Mediafax se numara fluxuri zilnice de stiri si fotografie de presa, inregistrari audio cu declararatii si interviuri in exclusivitate, servicii de monitorizare de presa si de distributie de comunicate de presa, rapoarte de piata, continut multimedia pentru telefonia mobila. Infiintata in 1991, compania face parte din cel mai mare grup media din Romania si are peste 2. 000 de clienti din mass-media, sectorul public si cel de afaceri.

 
media media

 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

Alte articole

Mediafax Talks about Romanian

00, la Hotel Howard Johnson, sala Platinum


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|MEDIA - 2019 - reportaj.com