Cauta:
  News  Monden  Politic  Tehnologie  Sanatate  Social  Sport  Energie mediu  Agricultura  Evenimente  

media  Mediafax lanseaza a treia media

. news. mediafax. biz.

Astfel, pentru al treilea an consecutiv, cel mai mare furnizor de informatie generala si de afaceri din Romania ofera presei posibilitatea de a utiliza un numar mai mare de informatii, din domenii diverse. Din 2007, Mediafax se adreseaza in mod direct si consumatorilor finali, nu doar sectorului business, prin www. mediafax. ro. La randul lor, abonatii altor servicii decat Online News vor putea vizualiza gratuit si acest serviciu, care cuprinde circa 500 de stiri pe zi, din toate domeniile: politic, social, justitie, administratie, aparare, economic, sport, cultura, media, fapt divers. Ca si editiile anterioare, "Informatie fara limite III" se constituie intr-un sprijin pentru presa romaneasca in conditiile prelungirii situatiei economice dificile.

"Campaniile precedente, din 2009 si 2010, au avut drept rezultat cresterea consumului de stiri intr-o perioada in care mass-media avea nevoie, la fel ca acum, de informatii de incredere, furnizate in timp real. De aceea, reluam anul acesta Ā«Informatie fara limiteĀ» - o invitatie catre presa de a descoperi si folosi mai multe fluxuri de stiri Mediafax", spune Irinel Bucur, Publisher Mediafax Mass-Media News.

Pana pe 18 septembrie, abonatii serviciului Online News vor avea acces liber la toate informatiile in timp real de pe www. news. mediafax. biz, precum si la 200 de stiri de arhiva. Printre produsele si serviciile Mediafax se numara fluxuri zilnice de stiri si fotografie de presa, servicii de monitorizare de presa si de distributie de comunicate de presa, rapoarte de piata, continut multimedia pentru telefonia mobila. De asemenea, publisherii online care sunt abonati la cel putin unul dintre cele patru servicii Web (Web general, Web economic, Web life si Web sport) vor putea vizualiza toate fluxurile destinate site-urilor, precum si serviciile Weekend, Speciale si English Wire: in total, peste 160 de stiri zilnic, care acopera subiecte generale si informatii cheie din economie, sport si lifestyle.

Despre Mediafax

Mediafax este cel mai mare furnizor de informatie generala si de afaceri din Romania. Infiintata in 1991, compania face parte din cel mai mare grup media din Romania, MediaPro, si are peste 2. 000 de clienti din mass-media, sectorul public si cel de afaceri. Mediafax lanseaza luni, 18 iulie, a treia editie a campaniei "Informatie fara limite", prin care institutiile de presa abonate la cel putin un flux de informatii vor avea acces extins la stiri si la celelalte materiale jurnalistice disponibile pe www. news. mediafax. biz

 
media media

 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

Alte articole


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|MEDIA - 2019 - reportaj.com