Cauta:
  News  Monden  Politic  Tehnologie  Sanatate  Social  Sport  Energie mediu  Agricultura  Evenimente  

media  Mediafax lanseaza campania media

Prin site-ul de informatie economica in timp real www. mediafax. biz, Mediafax transmite peste 150 de stiri zilnic, anunturi de licitatii, date statistice, revista presei, propuneri de afaceri, un calendar al celor mai importante evenimente ale zilei si al marilor targuri si expozitii din perioada urmatoare, precum si informatii generale si financiare despre circa 64. 000 de companii din Romania.

"Prin «Informatii fara limite» facilitam accesul la informatii pentru utilizatorii fluxurilor noastre de stiri. Infiintata in 1991, compania face parte din cel mai mare grup media din Romania, MediaPro, si are peste 2. 000 de clienti din mass-media, sectorul public si cel de afaceri. In total, este vorba de circa 500 de materiale jurnalistice - stiri, interviuri, reportaje, comentarii, cronologii - transmise in fiecare zi de redactia Mediafax, din toate domeniile (politic, social, economic, sport, divertisment, cultura etc. ). . news. mediafax. biz la minimum un flux de stiri, cu exceptia celor dedicate publicarii pe web, vor putea vizualiza si folosi timp de doua luni toate informatiile de pe site. Utilizatorii au acces si la oportunitati de afaceri, date statistice, revista presei, calendare de evenimente si de targuri si expozitii, informatii despre hoteluri si sali de conferinta pentru calatorii si evenimente de afaceri, precum si la produsul Bursa Live. In timp, a dezvoltat gama de newslettere profesionale, iar in iulie 2007 a lansat site-ul www. mediafax. biz, prin care companiile au acces la informatii economice in timp real din domeniile: Auto & Transporturi, Constructii & Imobiliare, Energie, Financiar, IT & C, Media & Advertising, Retail & Agricultura, Sanatate & Farmaceutic si Turism. In 2008, Mediafax a devenit prima agentie de presa din Romania ce si-a exportat modelul de business, odata cu lansarea companiei Mediafax din Cehia.

Despre Mediafax Mass-Media News
Mediafax Mass-Media News furnizeaza clientilor in timp real, prin intermediul site-ului www. news. mediafax. biz, peste 500 de stiri in fiecare zi, in format text si audio, grupate in produsele: Online News (ce cuprinde informatii din domenii ca politic-intern, politic-extern, social-eveniment si externe), Economic, Life, Sport, Moldova News, Transilvania News, Stiri in limba maghiara, English Wire, Stirile zilei, Web General, Web Economic, Web Life, Web Sport , Week-end. Totodata, www. news. mediafax. biz - platfoma unica de transmitere a informatiilor Mediafax catre mass-media - ofera acces la serviciile Comunicate, Comunicate electorale, Calendar, Audio, Arhiva audio, Arhiva text si Biografii. Site-ul www. news. mediafax. biz a castigat premiul Internetics 2008 la sectiunea Publishing, categoria Stiri.

Despre Mediafax Business News
Mediafax furnizeaza fluxuri de informatii specializate pentru mediul de afaceri incepand din 1994. La randul lor, abonatii fluxurilor de informatii destinate mediului online - Web General, Web Economic, Web Life si Web Sport - vor beneficia de toate produsele Web.

In ceea ce-i priveste pe clientii Mediafax Business News, acestia vor avea acces gratuit pe durata campaniei la toate fluxurile de informatii economice de pe www. mediafax. biz. Mediafax lanseaza, miercuri, 29 iulie, o campanie cu durata de doua luni, prin care clientii fluxurilor de informatii pentru presa si pentru companii vor avea acces liber la toate produsele disponibile pe site-urile www. news. mediafax. biz, respectiv www. mediafax. biz.

Campania "Informatie fara limite" are ca scop stimularea consumului de stiri de interes general si de afaceri intr-o perioada in care companiile au nevoie din ce in ce mai mare de informatii relevante in timp real, dar resursele lor pentru a obtine toate informatiile de care ar fi interesate sunt mai mici.

Campania lansata de cel mai mare furnizor de informatie generala si de afaceri din Romania se va desfasura in perioada 29 iulie - 30 septembrie si se adreseaza clientilor mass-media si de business care sunt abonati la cel putin un flux Mediafax ce le este destinat Acestora li se adauga fluxurile Breviar, Licitatii si Juridic, precum si produsul Economic, care include toate stirile. Printre produsele si serviciile Mediafax se numara fluxuri zilnice de stiri si fotografie de presa, inregistrari audio cu declararatii si interviuri in exclusivitate, servicii de monitorizare de presa si de distributie de comunicate de presa, anuare de specialitate, continut multimedia pentru telefonia mobila. Din 2007, Mediafax se adreseaza in mod direct si consumatorilor finali, nu doar sectorului business, prin www. mediafax. ro. Prin urmare, pana pe 30 septembrie, largim accesul clientilor la sute de stiri si alte informatii, disponibile online 24 de ore din 24 si redactate profesionist de cei mai buni jurnalisti de agentie", spune Sergiu Ion, Business Unit Manager Mediafax. biz.

Despre Mediafax
Mediafax este cel mai mare furnizor de informatie generala si de afaceri din Romania. In actualul context economic, oamenii de afaceri percep intr-o mai mare masura informatia de incredere ca un instrument util pentru business-ul lor, in timp ce pentru presa, accesul la un numar mare de stiri poate fi de real ajutor.

 
media media

 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

Alte articole


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|MEDIA - 2019 - reportaj.com