Cauta:
  News  Monden  Politic  Tehnologie  Sanatate  Social  Sport  Energie mediu  Agricultura  Evenimente  

media  Mediafax lanseaza campania media

Prin acest site, Mediafax transmite in fiecare zi peste 150 de stiri, grupate pe fluxuri specializate pe domenii economice (Auto & Transporturi, Constructii & Imobiliare, Media & Advertising, IT&C, Financiar, Turism etc).

Despre Mediafax

Mediafax este cel mai mare furnizor de informatie generala si de afaceri din Romania. In acelasi timp, interesul clientilor fata de informatiile relevante si utile pentru business-ul lor ramane ridicat. Printre produsele si serviciile Mediafax se numara fluxuri zilnice de stiri si fotografie de presa, inregistrari audio cu declararatii si interviuri in exclusivitate, servicii de monitorizare de presa si de distributie de comunicate de presa, rapoarte de piata, continut multimedia pentru telefonia mobila. Din 2007, Mediafax se adreseaza in mod direct si consumatorilor finali, nu doar sectorului business, prin www. mediafax. ro. . news. mediafax. biz, precum si companiilor care vizualizeaza informatiile economice de pe www. mediafax. biz.

Pentru al doilea an consecutiv, Mediafax ofera, astfel, clientilor posibilitatea de a folosi un numar mai mare de informatii, din domenii diverse. Mediafax lanseaza, joi, 15 iulie, a doua editie a campaniei "Informatie fara limite", prin care mass-media si companiile abonate la cel putin un flux de informatii vor avea acces extins la stiri si la alte materiale jurnalistice disponibile pe www. news. mediafax. biz si www. mediafax. biz Campania din vara trecuta a avut drept rezultat cresterea consumului de stiri intr-o perioada in care companiile aveau nevoie, la fel ca acum, de informatii in timp real, in timp ce resursele lor pentru a le obtine erau mai mici decat inainte.

"Ā«Informatie fara limiteĀ» este o invitatie catre presa si alte companii de a descoperi si utiliza toate fluxurile noastre de stiri. Mediafax publica zilnic pe www. news. mediafax. biz circa 700 de materiale jurnalistice: stiri, interviuri, reportaje, cronologii si biografii.

La randul lor, clientii informatiilor economice vor avea avea acces pe durata campaniei la toate fluxurile de pe www. mediafax. biz. Infiintata in 1991, compania Mediafax face parte din cel mai mare grup media din Romania si are peste 2. 000 de clienti din mass-media, sectorul public si cel de afaceri. Contextul economic este in continuare dificil, asa cum era pentru mediul privat si anul trecut, cand am desfasurat prima editie a campaniei. De aceea am hotarat sa extindem din nou accesul la sute de stiri, transmise de cei mai buni jurnalisti de agentie din Romania", spune Gabriela Ralea, Publisher Mediafax Mass-Media News.

Timp de doua luni, presa care are deja acces pe www. news. mediafax. biz la minimum un flux de stiri, cu exceptia celor dedicate publicarii pe Internet, va putea utiliza toate informatiile de pe site si va avea acces la un numar de 200 de stiri de arhiva.

 
media media

 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

Alte articole

Strategia energetica a Romaniei

30, la Hotel InterContinental, sala Ronda

Omul care a dat monedei Euro 10 zile de trait

- evenimentul de referinta pentru mediul de business din Romania


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|MEDIA - 2019 - reportaj.com