Cauta:
  News  Monden  Politic  Tehnologie  Sanatate  Social  Sport  Energie mediu  Agricultura  Evenimente  

media  Mediafax lanseaza o noua versiune media

La acestea se adauga circa 15 milioane de imagini de arhiva de la AFP, Reuters, The Associated Press si The New York Times, pe care departamentul Foto al Mediafax le distribuie in Romania.

Despre Mediafax Foto

Mediafax Foto este liderul pietei romanesti de fotografie de presa. In 2009, Mediafax Foto a devenit distribuitor al imaginilor New York Times si age fotostock pentru ziare, reviste, new media, edituri si agentii de publicitate.

Pentru mai multe informatii, va rugam sa o contactati pe Ioana Chira, PR Manager Mediafax - ioana. chira@mediafax. ro, 031. 8256. 129. In 2008, Mediafax Foto a incheiat noi parteneriate, cu vario images, pentru distributia de fotografii pentru publicatiile periodice si segmentul comercial, si cu The Associated Press, pentru distributia de imagini pentru aceleasi segmente. Mediafax Foto, liderul pietei romanesti de fotografie de presa, lanseaza o noua versiune a site-ului www. mediafaxfoto. ro, cu un layout restilizat, sectiuni noi si o structura modificata a homepage-ului.

Noul www. mediafaxfoto. ro pune mai bine in evidenta principalele servicii Mediafax Foto - Editorial, Stock si Multimedia - si faciliteaza accesul editorilor la imaginile de care au nevoie.

Datorita reorganizarii homepage-ului, utilizatorii site-ului pot accesa direct oricare dintre tipurile de imagini cuprinse in serviciul Editorial (fotografii de eveniment, infografice, caricaturi, fotoreportaje premium), precum si cele mai recente reportaje multimedia publicate pe site.

De asemenea, cautarea imaginilor de stock dupa tematica a devenit mai usoara in urma evidentierii domeniilor in care acestea sunt incadrate: istorie & arta, celebritati, stiinta & industrie, natura, contemporan etc.

O sectiune noua pe www. mediafaxfoto. ro, Highlights pune in valoare sapte dintre cele mai bune fotografii recente realizate de fotojurnalistii si colaboratorii agentiei si directioneaza vizitatorii site-ului spre newsletterele saptamanale Mediafax Foto.

Printre noutatile de pe site se numara si sectiunile Editors’ Choice - o selectie realizata de editorii Mediafax Foto a celor mai reusite imagini ale momentului - si Clippings - o arhiva a imaginilor Mediafax Foto care au tinut prima pagina a publicatiilor de-a lungul timpului.

"Noua versiune www. mediafaxfoto. ro inseamna pentru utilizatori - multi dintre ei editori care folosesc zilnic site-ul - un acces mai rapid la fluxul de fotografie de presa, dar si la arhiva foto cuprinzatoare si la colectia de imagini de stock pe care le producem sau le distribuim in calitate de reprezentanti in Romania ai unor mari furnizori internationali", spune Ovidiu Popa, Publisher Mediafax Foto.

Mediafax Foto acopera zilnic evenimente majore din toate domeniile de interes - politic, economic, sport, fapt divers, cultura, divertisment, celebritati - si ofera presei si segmentului comercial o arhiva online de peste 200. 000 de imagini. Din 2003, Mediafax Foto este distribuitorul exclusiv pentru Romania al serviciului fotografic AFP, iar din iulie 2007 distribuie fotografiile si arhiva European Pressphoto Agency (epa) pe piata secundara mass-media din tara, precum si serviciul de fotografie si arhiva Reuters pentru periodice, edituri, publicatii online locale, companii comerciale, agentii de PR si ONG-uri. Departamentul foto al Mediafax dispune de o retea de peste 100 de fotografi profesionisti si furnizeaza zilnic cel mai consistent flux romanesc de fotografie de eveniment.

 
media media

 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

Alte articole


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|MEDIA - 2019 - reportaj.com