Cauta:
  News  Monden  Politic  Tehnologie  Sanatate  Social  Sport  Energie mediu  Agricultura  Evenimente  

media  Mediafax lanseaza un infografic media

Editia din acest an a Campionatului Mondial cuprinde zece echipe pe grila de start.Despre Mediafax

Mediafax este cel mai mare furnizor de informatie generala si de afaceri din Romania. Mediafax, cel mai mare furnizor de informatie generala si de afaceri din Romania, lanseaza pe site-urile www. mediafaxfoto. ro si www. mediafax. ro un infografic interactiv despre Campionatul Mondial de Formula 1 de anul acesta.

Cu o grafica originala si informatii cuprinzatoare despre sezonul 2009, infograficul interactiv realizat de Mediafax Foto reprezinta primul produs de acest tip dedicat Formulei 1, de pe piata media romaneasca.

Utilizatorii infograficului, accesibil la adresa www. mediafax. ro/infografic. html, vor afla calendarul sezonului 2009 de Formula 1, informatii detaliate despre fiecare dintre cele 17 Grand Prix-uri de anul acesta (de la lungimea circuitului la recordul de viteza stabilit pe circuit), precum si despre echipele si pilotii participanti. Infiintata in 1991, compania Mediafax face parte din cel mai mare trust media din Romania, MediaPro, si are peste 2. 000 de clienti din mass-media, sectorul public si cel de afaceri. In 2008, Mediafax a devenit prima agentie de presa din Romania ce si-a exportat modelul de business, odata cu lansarea companiei Mediafax din Cehia. Din 2007, Mediafax se adreseaza in mod direct si consumatorilor finali, nu doar sectorului business, prin www. mediafax. ro. Printre produsele si serviciile Mediafax se numara fluxuri zilnice de stiri si fotografie de presa, inregistrari audio cu declararatii si interviuri in exclusivitate, servicii de monitorizare de presa si de distributie de comunicate de presa, anuare de specialitate, continut multimedia pentru telefonia mobila. Totodata, pe masura desfasurarii Campionatului, infograficul va fi actualizat cu rezultatele curselor, astfel ca la finalul sezonului, la 1 noiembrie, utilizatorii vor avea imaginea completa a clasamentului pilotilor si echipelor.

Infograficul animat poate fi cumparat de clientii Mediafax Foto de pe site-ul www. mediafaxfoto. ro, sectiunea Infografice.

Acesta este al doilea infografic interactiv realizat de Mediafax Foto, dupa cel dedicat rezultatelor alegerilor parlamentare din 2008, care a fost, de asemenea, disponibil utilizatorilor site-ului www. mediafax. ro.

Infograficul se adauga stirilor si materialelor de tip focus pe care Mediafax le transmite despre Campionatul Mondial de Formula 1.

Sezonul 2009 incepe in acest weekend cu Marele Premiu al Australiei, de la Melbourne si se va incheia pe 1 noiembrie, la Abu Dhabi.

 
media media

 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

Alte articole

Mediafax Talks about Romanian

00, la Hotel Howard Johnson, sala Platinum

Omul care a dat monedei Euro 10 zile de trait

- evenimentul de referinta pentru mediul de business din Romania


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|MEDIA - 2019 - reportaj.com