Cauta:
  News  Monden  Politic  Tehnologie  Sanatate  Social  Sport  Energie mediu  Agricultura  Evenimente  

media  Mediafax si Orange lanseaza media

Mediafax Mobile Services - divizia Mediafax ce furnizeaza continut multimedia pentru telefonia mobila - si Orange lanseaza, in parteneriat cu Elicom si Media Sat, prima telenovela pe mobil din Romania, "Amanda O", disponibila exclusiv in Orange World incepand din 30 martie Acestea sunt disponibile in site-ul "Amanda O" din portalul pentru mobil Orange World, alaturi de fotografii cu vedeta Natalia Oreiro, sinopsisurile episoadelor, screensavere, tonuri de apel, tonuri de asteptare si fragmente video amuzante din timpul filmarilor.

Pentru a urmari aventurile Amandei O, clientii Orange care au functia WAP activata pe telefonul mobil trebuie sa intre in Orange World si de acolo in site-ul dedicat telenovelei, unde pot alege sa vizualizeze sau sa descarce mobisoadele preferate (tariful per vizualizare este de 0,22 euro cu TVA inclus, iar tariful per descarcare - de 0,58 euro).

Site-ul din Orange World se va actualiza timp de 19 saptamani cu trei fragmente noi din "Amanda O" in fiecare zi, de luni pana vineri, la orele 12. 00, 15. 00 si 19. 00. La sfarsitul lunii septembrie 2008, Orange Romania avea venituri de 349 milioane de euro, in crestere cu 7% in al treilea trimestru fata de aceeasi perioada a anului precedent. De asemenea, ei isi pot personaliza telefonul mobil cu screensavere, tonuri de apel si de asteptare, bazate pe imagini din telenovela si pe coloana sonora a acesteia.

Prin "Amanda O", Natalia Oreiro revine in atentia publicului cu un personaj diferit fata de cele pe care le-a interpretat pana acum, dar la fel de captivant si le da intalnire fanilor in Orange World (din 30 martie, de luni pana vineri, la orele 12. 00, 15. 00 si 19. 00), pe site-ul www. acasatv. ro (din 30 martie, de luni pana sambata, de la ora 23. 00) si Acasa (din 5 aprilie, in fiecare duminica, de la ora 23. 00).

Despre "Amanda O"
In "Amanda O", Natalia Oreiro joaca o actrita apreciata de telenovele, care este, de asemenea, o diva pop si o tinta favorita a paparazzilor. In 2008, divizia din cadrul Mediafax a lansat primul joc pentru telefoanele mobile bazat pe un film romanesc, Supravietuitorul.

Despre Orange
Orange este lider de piata in Romania cu peste 10,2 milioane de clienti si este parte a grupului France Telecom, una dintre cele mai mari companii de comunicatii din lume, cu peste 177 milioane de clienti pe cinci continente. Pentru a fi aproape de clienti, Orange a dezvoltat o larga retea de magazine proprii ce cuprinde in prezent 101 magazine in toata tara.

Despre Elicom
Elicom este furnizor de servicii de telecomunicatii si Call Center din 1991. Singurul ei sprijin in perioada dificila si derutanta pe care o traverseaza este Dante (Luciano Castro), un barbat misterios de care se indragosteste si care o ajuta sa-si recapete statutul de superstar.
"Amanda O" este o productie originala pentru Internet, telefonul mobil si televiziune a companiei internationale Dori Media Group.

Despre Mediafax Mobile Services
Din 2003, Mediafax - cel mai mare furnizor de informatie generala si de afaceri din Romania - este producator si furnizor de continut multimedia pentru operatorii de telefonie mobila. Prin Mediafax Mobile Services, milioane de posesori de telefoane mobile au acces la stiri, la jocuri pentru telefonul mobil, video on demand (filme, seriale, emisiuni TV, videoclipuri), audio (muzica, ringtonuri). Elicom produce si opereaza platforme de servicii cu valoare adaugata pentru operatori de telecomunicatii, fiind de asemenea agregator de content informational si de entertainment.

Despre Media Sat
Media Sat este una dintre principalele companii de telecomunicatii care activeaza pe piata romaneasca.
Fondata in 1997, Media Sat ofera o paleta larga de servicii si produse in domeniul telecomunicatiilor, de la servicii de acces Internet, Telefonie Fixa, platforme CTI, servicii SMS/SVA telefonie si Broadcasting TV si Radio. Fiecare episod din prima telenovela pe mobil din Romania are o durata de circa trei minute.

In acelasi site, fanii au la dispozitie o galerie foto cu Natalia Oreiro si o selectie de scene haioase de la filmari, care ii vor introduce in culisele serialului. In 2007, Mediafax Mobile Services a creat primele jocuri cu vedete romanesti pentru telefoanele mobile: Nicoleta Luciu Poker, Roxana Ciuhulescu Sexy Bricks si Diana Dumitrescu Xcuts. . In timp ce marea premiera a telenovelei va avea loc Acasa pe 5 aprilie, "Amanda O" vine in Orange World de luni, 30 martie, si din aceeasi zi pe Internet, pe site-ul www. acasatv. ro.

Clientii Orange pot vizualiza sau descarca, in fiecare zi, de luna pana vineri, trei mobisoade noi, furnizate de Mediafax Mobile Services. O serie de acuzatii din partea presei si un soc emotional ii schimba viata.

 
media media

 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

Alte articole


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|MEDIA - 2019 - reportaj.com