Cauta:
  News  Monden  Politic  Tehnologie  Sanatate  Social  Sport  Energie mediu  Agricultura  Evenimente  

media  Mediafax va transmite informatii media

Printre produsele si serviciile Mediafax se numara fluxuri zilnice de stiri si fotografie de presa, inregistrari audio cu declararatii si interviuri in exclusivitate, servicii de monitorizare de presa si de distributie de comunicate de presa, anuare de specialitate, continut multimedia pentru telefonia mobila. In 2008, Mediafax a devenit prima agentie de presa din Romania ce si-a exportat modelul de business, odata cu lansarea companiei Mediafax din Cehia. Anterior, a lucrat ca redactor-editor de stiri la Mediafax, iar in 2004 a castigat o Bursa JTI constand intr-un stagiu de pregatire avansata in institutii de presa americane.

Ceremonia prin care Barack Obama va prelua oficial functia de presedinte al Statelor Unite pe 20 ianuarie va atrage, conform estimarilor, prezenta a aproximativ doua milioane de persoane. Din 2007, Mediafax se adreseaza in mod direct si consumatorilor finali, nu doar sectorului business, prin www. mediafax. ro. Aretha Franklin va sustine un concert cu ocazia investiturii, in timp ce mai multe celebritati care l-au sustinut pe Barack Obama in timpul campaniei electorale sunt asteptate sa participe la ceremonie.

Despre Mediafax

Mediafax este cel mai mare furnizor de informatie generala si de afaceri din Romania. Barack Obama va depune juramantul in calitate de presedinte pe aceeasi Biblie pe care a folosit-o si modelul sau, Abraham Lincoln. Infiintata in 1991, compania Mediafax face parte din cel mai mare trust media din Romania, MediaPro, si are peste 2. 000 de clienti din mass-media, sectorul public si cel de afaceri. Mediafax va difuza reportaje si stiri de la ceremonia de investitura a lui Barack Obama, transmise de corespondentul sau in Statele Unite ale Americii, Ilie Fugaru, acreditat la eveniment.

Corespondentul Mediafax va fi prezent, pe 20 ianuarie, la depunerea juramantului la Capitoliu de catre presedintele american ales si va transmite materiale de tip focus despre ceremonia prin care Barack Obama va fi investit ca cel de-al 44-lea presedinte al SUA.

De asemenea, corespondentul Mediafax va participa la festivitatile din 18 ianuarie de la Lincoln Memorial, Washington, ce preced ceremonia de investitura.

Ilie Fugaru transmite corespondente din Statele Unite pentru Mediafax incepand din 2006. Depunerea juramantului va fi urmata de o defilare pe Pennsylvania Avenue. Cele 5. 000 de bilete puse in vanzare pentru aceasta parada au fost vandute in mai putin de un minut.

 
media media

 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

Alte articole


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|MEDIA - 2019 - reportaj.com