Cauta:
  News  Monden  Politic  Tehnologie  Sanatate  Social  Sport  Energie mediu  Agricultura  Evenimente  

media  Mediafax media

In timp, a dezvoltat gama de newslettere profesionale, iar in iulie 2007 a lansat site-ul www. mediafax. biz, prin care companiile au acces la informatii economice in timp real din domeniile: Auto & Transporturi, Constructii & Imobiliare, Energie, Financiar, IT & C, Media & Advertising, Retail & Agricultura, Sanatate & Farmaceutic si Turism. Acestora li se adauga fluxurile Breviar, Licitatii si Juridic, precum si produsul Economic, care ofera acces la toate stirile. In decursul celor 8 ani de activitate, InterBiz a realizat peste 150 de analize sectoriale, acoperind aproximativ 95% din activitatile economice autohtone. . Ariile de acoperire sunt: FMCG, Bunuri de folosinta indelungata, Auto, Industrii prelucratoare, Echipamente, Finante & Banci, IT & C, Constructii, Transporturi, Comert, Turism, Media, Servicii profesionale, Sanatate, Utilitati, Agricultura si Industria extractiva. Astfel, acestia au acces, prin intermediul site-ului www. mediafax. biz, la un continut ce inglobeaza stiri economice in timp real, anunturi de licitatii, date statistice, revista presei, propuneri de afaceri, un calendar al celor mai importante evenimente ale zilei si al marilor targuri si expozitii din perioada urmatoare, informatii generale si de afaceri despre circa 64. 000 de companii din Romania, precum si cotatii in timp real de la Bursa de Valori Bucuresti.
Despre Mediafax Business News

Mediafax furnizeaza fluxuri de informatii specializate pentru mediul de afaceri incepand din 1994. In iulie 2008 a fost lansata versiunea a doua a site-ului, cu noi functionalitati si un layout imbunatatit. Fiecare numar al acestui raport realizat de InterBiz ׀ research & consulting cuprinde o scurta analiza sectoriala, o evaluare a influentelor noutatilor din ultimele doua saptamani de pe piata constructiilor, informatii despre cele mai recente proiecte anuntate, tendinte si previziuni.

"Tot mai multe companii ce activeaza in Romania incep sa fie interesate de analize sectoriale ce iau in considerare influenta si evolutia mai multor factori, fiind deja evidenta, si in mediul de afaceri autohton, interdependenta dintre sectoare. Mediafax furnizeaza companiilor, incepand de marti, 5 mai, analize sectoriale realizate pe diferite domenii economice de InterBiz ׀ research & consulting, firma de consultanta strategica specializata in realizarea de analize sectoriale.

Noul produs adresat clientilor Mediafax Business News consta in analize ce acopera o mare varietate de domenii de activitate, printre care bunuri de consum, retail, constructii, energie, transporturi, sanatate, finante si asigurari, turism, mediu, industrii manufacturiere diverse Analizele din 16 industrii de interes, structurate pe sectoare si subsectoare, sunt actualizate permanent. Cele doua sectoare sunt abordate prin prisma contextului economic actual, iar analizele puncteaza factorii de influenta, tendintele, pozitionarile si miscarile din mediul concurential, riscurile si oportunitatile.

Analizele de acest tip, trimise clientilor Mediafax Business News prin e-mail, sunt utile in cazul fuziunilor si achizitiilor, dar si pentru obtinerea de finantari de catre companii, realizarea planurilor de afaceri, elaborarea strategiilor de crestere pe piata si a planurilor de repozitionare . Utilizatorii au acces si la oportunitati de afaceri, date statistice, revista presei si calendare de evenimente si de targuri si expozitii. Din octombrie 2008, www. mediafax. biz cuprinde produsul Baza de date companii, ce ofera acces direct la informatii generale si financiare despre circa 64. 000 de companii din Romania. Din aceeasi perioada, orice vizitator al site-ului, nu numai clientii serviciului Mediafax Business News, au acces la sectiunea Hoteluri & Sali de conferinta. Obiectivitatea si complexitatea analizelor InterBiz aduce plus valoare beneficiarilor pentru ca abordarea noastra se bazeaza pe cunoastere si calitate, nu pe cantitate", spune Adrian Iordache, Business Manager InterBiz ׀ research & consulting.

Analizele sectoriale completeaza tipurile de informatie economica pe care Mediafax, cel mai mare furnizor de informatie generala si de afaceri din Romania, le pune la dispozitia clientilor Mediafax Business News. Un nou produs, Bursa Live, ce ofera cotatii in timp real pentru toate instrumentele tranzactionate la Bursa de Valori Bucuresti, este disponibil din aprilie 2009.


Despre InterBiz | research & consulting

InterBiz | research & consulting asigura servicii de consultanta strategica avand ca punct de plecare informatiile valorizatoare din analizele sectoriale realizate.

 
media media

 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

Alte articole


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|MEDIA - 2019 - reportaj.com