Cauta:
  News  Monden  Politic  Tehnologie  Sanatate  Social  Sport  Energie mediu  Agricultura  Evenimente  

media  Medien Holding isi redefineste media

Adrian Rus, noul administrator al companiilor grupului de presa, va coordona urmatoarele linii de business ale Medien Holding: societatea "R", editorul cotidianului Romania libera, tipografia United Print, Hiparion Magazines si Grupul de Presa Roman.

Gratie experientei acumulate din pozitia de Director General al Romaniei libere, Marilena Mantu va prelua managementul celei mai noi divizii - Corporate Media Publishing (CMP), implicandu-se in dezvoltarea eficienta a companiei si consolidarea acesteia pe piata de specialitate. CMP este editorul revistelor Insight Tarom si Sky Lady.

Grupul Medien Holding este o companie joint venture in domeniul media intre The Nova Group si Westdeutsche Allgemeine Zeitung (WAZ). CMP furnizeaza o gama de servicii specializate de branding si medii interactive, adresandu-se unor nevoi fundamentale din etapele constructiei si managementului unui brand. Pe fundalul noilor realitati din piata de print, Medien Holding isi redefineste structura manageriala.

Structura se bazeaza pe o echipa omogena, profesionista si plina de entuziasm. Compania este actionar principal in societatea "R", care editeaza cotidianul Romania libera, tipografia United Print, GPR, editura Corporate Media Publishing si Hiparion Magazines - editorul revistelor Caminul, Domus, Casa mea, Domus Util, Planul Casei Mele, Revista de Unelte si Echipamente si site-ul casamea. ro.

 
media media

 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

Alte articole

Omul care a dat monedei Euro 10 zile de trait

- evenimentul de referinta pentru mediul de business din Romania


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|MEDIA - 2019 - reportaj.com