Cauta:
  News  Monden  Politic  Tehnologie  Sanatate  Social  Sport  Energie mediu  Agricultura  Evenimente  

media  Ministrul Mediului Rovana media

Cu ajutorul celor mai buni ziaristi, am construit cel mai de incredere site care ofera stiri credibile si informatii care intereseaza un segment de oameni activi, cu educatie si venituri preponderent peste medie, cu un statut social ridicat si care crede in valorile "traditionale". . Prin evenimentele diverse pe care le organizeaza - conferinte de business, gale de premiere si intalniri informare cu lideri ai comunitatii de afaceri - Mediafax Group isi invita cititorii sa afle mai mult din domeniile lor de interes si sa interactioneze cu specialisti respectati. Sporirea accesului publicului la informatia privind gestionarea deseurilor in conformitate cu prevederile legislatiei in vigoare si vocile ONG-urilor si Asociatiilor Intrercomunitare pentru conservarea mediului vor incheia prelegerile lectorilor, dupa care vor avea loc dezbateri si vor fi adresate intrebari din partea participantilor la eveniment.

Evenimentul organizat de Gandul are ca partener principal CIROM si se desfasoara cu sprijinul Ministerului Mediului si Schimbarilor Climatice.

Mai multe detalii si agenda evenimentului Viitorul Mediului le puteti gasi pe website-ul http://conferinte. gandul. info/eveniment-viitorul-mediului-2013-10960177

Despre Gandul

Pozitionat in segmentul quality si top quality press, Gandul este cotidianul national online de informatie si atitudine, precum si al liderilor de opinie. Moderatorul conferintei este Claudiu PANDARU - director editorial.

La conferinta vom dezbate teme precum: programele gestionate de Ministerului Mediului si Schimbarilor Climatice si prioritatile pentru 2013; protectia mediului - evaluarea impactului proiectelor si programelor aflate in derulare; diminuarea efectelor majore ale poluarii asupra factorilor de mediu; noutatile legislative cu privire la gestiunea deseurilor; alinierea la standardele Uniunii Europene; masurile ce urmeaza sa fie luate de catre autoritati, dar si eforturile companiilor din industria cimentului pentru protejarea mediului inconjurator.

Strategiile de conservare a resurselor naturale si progresul realizat pana acum in privinta deseurilor de ambalaje si rolul companiilor si al cetatenilor in colectarea selectiva vor fi printre subiectele abordate in cadrul conferintei. Gandul propune un dialog deschis intre autoritatile competente si toti cei interesati in acest domeniu.

Proiectele actuale de mediu, dar si cele viitoare vor fi dezbatute de catre lectorii invitati: Rovana PLUMB - Ministrul Mediului si Schimbarilor Climatice; Mihail FACA - Presedintele Agentiei Nationale pentru Protectia Mediului; Florin DIACONU - Comisar General, Garda Nationala de Mediu; Mihai ROHAN - Presedintele CIROM; Tudor PENDIUC - Primarul municipiului Pitesti; Ciprian GHIOC - Director General POS MEDIU, Ilie BRIE - Presedinte CEDD (Centrul de Excelenta pentru Dezvoltare Durabila) si Gabriel MOICEANU - Presedintele Retelei Nationale a Asociatiilor de Dezvoltare Intercomunitara din Domeniul Managementului Deseurilor si Director executiv ADI Servasal Arges. Mediafax Group este compania ce furnizeaza, prin intermediul mai multor platforme, cel mai diversificat continut media de pe piata din Romania, destinat atat companiilor, cat si utilizatorilor finali. Prin aceasta publicatie se promoveaza calitatea, succesul, inovatia si eleganta. Gandul organizeaza conferinta Viitorul Mediului, care va avea loc marti, 2 iulie 2013, incepand cu ora 10:00, la Hotelul Radisson Blu, sala Atlas si la care va participa ministrul Mediului, Rovana Plumb Viitorul mediului in care traim si in care vor trai si copiii nostri depinde de noi: atat persoane fizice, cat si juridice. Din 8 aprilie 2011, Gandul. info a devenit un produs media exclusiv digital: online, pe iPad si pe mobil.

Despre Mediafax Group

Gandul face parte din Mediafax Group.

 
media media

 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

Alte articole


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|MEDIA - 2019 - reportaj.com