Cauta:
  News  Monden  Politic  Tehnologie  Sanatate  Social  Sport  Energie mediu  Agricultura  Evenimente  

media  Ministrul Mediului Rovana media

Prin aceasta publicatie se promoveaza calitatea, succesul, inovatia si eleganta. Mediafax Group este compania ce furnizeaza, prin intermediul mai multor platforme, cel mai diversificat continut media de pe piata din Romania, destinat atat companiilor, cat si utilizatorilor finali. Gandul propune un dialog deschis intre autoritatile competente si toti cei interesati in acest domeniu.

Proiectele actuale de mediu, dar si cele viitoare vor fi dezbatute de catre lectorii invitati: Rovana PLUMB - Ministrul Mediului si Schimbarilor Climatice; Mihail FACA -
Presedintele Agentiei Nationale pentru Protectia Mediului; Florin DIACONU - Comisar General, Garda Nationala de Mediu; Mihai ROHAN - Presedintele CIROM; Sorin Cristian POPESCU - Director General Eco-Rom Ambalaje; Ciprian GHIOC - Director General POS MEDIU; Ilie BRIE - Presedinte CEDD (Centrul de Excelenta pentru Dezvoltare Durabila) si Gabriel MOICEANU - Presedintele Retelei Nationale a Asociatiilor de Dezvoltare Intercomunitara din Domeniul Managementului Deseurilor si Director Executiv ADI Servasal Arges, precum si reprezentanti ai Primariei Pitesti si ai Consiliului Judetean Brasov. Moderatorul conferintei este Claudiu PANDARU - director editorial.

La conferinta vom dezbate teme precum: Programele gestionate de Ministerului Mediului si Schimbarilor Climatice - Prioritatile pentru 2013; Proiecte speciale: "Delta Vacaresti", "Viitorul e Azi", "Mananca, Gandeste, Economiseste", etc. ; Protectia Mediului - evaluarea impactului proiectelor si programelor aflate in derulare; Controalele Garzii Nationale de Mediu in privinta deseurilor (poluari accidentale si gropi de gunoi); Noutatile cu privire la gestiunea deseurilor - Ce masuri vor lua autoritatile? Cum se pregatesc companiile si ce campanii pentru protectia mediului au in derulare?; Eforturile companiilor din industria cimentului pentru protejarea mediului inconjurator; Ambalaje si deseuri ambalaje - progresele realizate - Alinierea cu statele membre UE pana in 2013; Rolul companilor, municipalitatilor si al cetatenilor in colectarea selectiva. Viitorul mediului in care traim si in care vor trai si copiii nostri depinde de noi: atat persoane fizice, cat si juridice. Prin evenimentele diverse pe care le organizeaza - conferinte de business, gale de premiere si intalniri informare cu lideri ai comunitatii de afaceri - Mediafax Group isi invita cititorii sa afle mai mult din domeniile lor de interes si sa interactioneze cu specialisti respectati. Cu ajutorul celor mai buni ziaristi, am construit cel mai de incredere site care ofera stiri credibile si informatii care intereseaza un segment de oameni activi, cu educatie si venituri preponderent peste medie, cu un statut social ridicat si care crede in valorile "traditionale". Gandul, in parteneriat cu Ministerul Mediului si Schimbarilor Climatice, organizeaza conferinta "Viitorul Mediului", care va avea loc marti, 2 iulie 2013, incepand cu ora 10:00, la Hotelul Radisson Blu, sala Atlas Din 8 aprilie 2011, Gandul. info a devenit un produs media exclusiv digital: online, pe iPad si pe mobil.

Despre Mediafax Group

Gandul face parte din Mediafax Group. Cum poate fi informata mai bine populatia asupra colectarii selective?; Cum se poate spori accesul publicului la informatia privind gestionarea deseurilor in conformitate cu prevederile legislatiei in vigoare; Activitatea ONG-urilor si organizatiilor intracomunitare pentru conservarea mediului; Stadiul privind absorbtia fondurilor europene prin POS-Mediu.

Evenimentul organizat de Gandul are ca partener principal CIROM si se desfasoara in parteneriat cu Ministerul Mediului si Schimbarilor Climatice.

Mai multe detalii si agenda evenimentului Viitorul Mediului le puteti gasi pe website-ul http://conferinte. gandul. info/eveniment-viitorul-mediului-2013-10960177

Despre Gandul

Pozitionat in segmentul quality si top quality press, Gandul este cotidianul national online de informatie si atitudine, precum si al liderilor de opinie. .

 
media media

 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

Alte articole

Mediafax Talks about Romanian

00, la Hotel Howard Johnson (Sala Iridium)


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|MEDIA - 2019 - reportaj.com