Cauta:
  News  Monden  Politic  Tehnologie  Sanatate  Social  Sport  Energie mediu  Agricultura  Evenimente  

media  Ministrul Sanatatii vorbeste media

Printre produsele si serviciile Mediafax se numara fluxuri zilnice de stiri si fotografie de presa, inregistrari audio cu declararatii si interviuri in exclusivitate, servicii de monitorizare de presa si de distributie de comunicate de presa, anuare de specialitate, continut multimedia pentru telefonia mobila. Agentia de presa Mediafax, in colaborare cu Ministerul Sanatatii, va invita sa participati la cea de-a patra conferinta Mediafax Talks about Health Reform, cu tema "Reforma in sanatate 2013-2014", parte din seria Mediafax Health Conferences, care va avea loc joi, 21 martie 2013, incepand cu ora 11:00, in Bucuresti, la hotelul Novotel, sala Paris.

Conferinta isi propune dezbaterea noutatilor in reforma sistemului sanitar impreuna cu lectorii: Eugen NICOLAESCU - ministrul Sanatatii, Theodor ALEXANDRESCU - CEO Allico Asigurari, Dragos DAMIAN - presedintele Asociatiei Producatorilor de Medicamente Generice din Romania (APMGR), Adrian PANA - secretar de stat in Ministerul Sanatatii, Efthymios PAPATAXIARCHIS - presedintele Asociatiei Romane a Producatorilor Internationali de Medicamente (ARPIM), Iulian PETRE - vicepresedinte COPAC si un reprezentant al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate (CNAS). Infiintata in 1991, compania Mediafax face parte din Mediafax Group si are peste 2. 000 de clienti din mass-media, sectorul public si cel de afaceri. Din 2007, Mediafax se adreseaza in mod direct si consumatorilor finali, nu doar sectorului business, prin www. mediafax. ro.

Despre Mediafax Health Conferences
Mediafax organizeaza, incepand din 2006, evenimente de business care vin in completarea informatiilor de afaceri oferite zilnic companiilor. Sectiunea Mediafax Health Conferences doreste sa mijloceasca relatia dintre medici, pacienti si organele publice de decizie implicate in fiecare tema medicala vizata. Prin seria de conferinte Mediafax Talks (www. mediafaxtalks. ro), oamenii de afaceri au la dispozitie un forum de dezbatere despre subiecte si probleme arzatoare, precum si o modalitate de dialog cu autoritatile. Prin intermediul acestor evenimente se doreste o analiza si mai in profunzime a problemelor medicale ce framanta intreaga tara, precum si organizarea de evenimente stiintifice. Moderatorul conferintei va fi Elvira GHEORGHITA - senior reporter MEDIAFAX.

Subiectele de interes ale conferintei sunt: noutatile aduse de contractul cadru privind asistenta medicala in 2013-2014; Medicamente - actualizarea listelor de medicamente; Asigurarile de sanatate in contextul regionalizarii administrative - Cum ar avea pacientul de castigat prin prisma asigurarilor facultative?; Cum vor fi platiti medicii de familie?; Cum vor functiona specialitatile paraclinice din ambulatoriile de specialitate?; Coplata la spitale - Cum functioneaza, ce beneficii aduce bugetului unitatilor medicale si pacientului; Cu cat a crescut valoarea tarifelor pe caz ponderat (TCP)?; Accesul asiguratilor la servicii medicale si la medicamente cu si fara contributie personala in tratamentul ambulatoriu; Cum contribuie toate acestea la imbunatatirea calitatii serviciilor medicale din Romania?; Parteneriatul public-privat in spitale.

Conferinta va reuni circa 200 de participanti, printre care reprezentanti ai Guvernului Romaniei, Ministerului Sanatatii, CNAS, Colegiului Medicilor, Colegiului Farmacistilor, ARPIM, APMGR, societatilor de asigurari private de sanatate, medici, reprezentanti ai organizatiilor de pacienti, manageri din spitalele de stat si private, avocati, consultanti si reprezentanti ai mass-media (TV, radio si presa scrisa).

Partenerul principal al conferintei este Metropolitan Life, parteneri sunt ARPIM si Terapia Ranbaxy, iar parteneri media Ziarul Financiar si Business Magazin.

Mediafax este cel mai mare furnizor de informatie generala si de afaceri din Romania.

 
media media

 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

Alte articole


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|MEDIA - 2019 - reportaj.com