Cauta:
  News  Monden  Politic  Tehnologie  Sanatate  Social  Sport  Energie mediu  Agricultura  Evenimente  

media  Natalia Oreiro este de acord media

Nu caut perfectiunea, iar asta ma face sa ma simt libera. Evident ca exista lucruri care nu imi plac si pe care as dori sa le imbunatatesc, dar in general sunt multumita cu corpul meu", continua Natalia Oreiro.
Totusi, in ceea ce priveste cariera ei Natalia nu este la fel de dispusa sa renunte la haine. "La munca este altceva. Imi place sa privesc oamenii in ochi. Odata un regizor mi-a propus sa fac un film unde trebuia sa apar destul de mult dezbracata", povesteste Natalia. "I-am spus ca nu simt ca trebuie sa fac asta si ca ma foloseste ca pe un obiect al dorintelor, iar asta nu ma intereseaza. Natalia Oreiro, actrita pe care telespectatorii din Romania o pot vedea ACASA din 5 aprilie in super-telenovela "Amanda O", nu este pudica, iar daca ar fi dupa ea, toata lumea ar umbla dezbracata.
"Sunt foarte putin pudica. Pentru mine, ar fi ideal ca toti sa fim dezbracati", marturiseste vedeta telenovelei "Amanda O". "Corpul uman este cel mai frumos lucru din lume si imi place sa am libertate cu corpul meu, sau cu hainele mele. Prietena mea cea mai buna spune ca sunt foarte "braziliana" in ceea ce priveste corpul meu. Am un caracter puternic si nu imi convine sa ma dezbrac. Imi place sa fiu femeie, sa am personalitate. Daca trebuie sa ma schimb in fata cuiva, nu imi fac griji de cum arat sau daca sunt privita. Sunt actrita, nu traiesc din corpul meu, prefer sa traiesc din emotiile pe care le transmit".
Natalia Oreiro vine la intalnirea cu fanii din Romania pe telefonul mobil, de luni pana vineri de trei ori pe zi, cand Clientii Orange pot vizualiza sau descarca din portalul pentru mobil Orange World noi fragmente cu aventurile Amandei O furnizate de Mediafax Mobile Services, divizia din cadrul Mediafax ce ofera continut multimedia pentru telefonia mobila.
De luni pana sambata, de la orele 23. 00, adevaratii fani ai Nataliei nu trebuie sa piarda niciun moment din nazdravaniile Amandei O pe site-ul www. acasatv. ro, unde vor putea viziona fragmentele difuzate in timpul zilei pe mobil, imbogatite cu noi aventuri spectaculoase si informatii in exclusivitate.
Marea premiera a telenovelei "Amanda O", prima telenovela difuzata pe trei platforme diferite, va avea loc ACASA pe 5 aprilie de la orele 20. 30, pentru ca telespectatorii sa se bucure pe deplin de aventurile Nataliei Oreiro in rolul divei Amanda O. Nu imi plac uniformele si nici sa simt ca sunt la fel ca toata lumea.

 
media media

 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

Alte articole

Mediafax Talks about Romanian

00, la Hotel Howard Johnson, sala Platinum


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|MEDIA - 2019 - reportaj.com