Cauta:
  News  Monden  Politic  Tehnologie  Sanatate  Social  Sport  Energie mediu  Agricultura  Evenimente  

media  Natalia Oreiro este o fanatica media

Totusi, popularitatea lui a crescut tot mai mult si din ce in ce mai multe celebritati sunt atrase de filozofia Osho, precum Natalia Oreiro sau scriitorul Paulo Coelho.
Telespectatorii o pot vedea pe Natalia Oreiro ACASA, in fiecare duminica, de la orele 20. 30, in ultimele episoade ale telenovelei "Amanda O". Natalia Oreiro, protagonista telenovelei "Amanda O", care ii asteapta pe telespectatori ACASA, in fiecare duminica, de la orele 20. 30, este o adepta inraita a filozofiei Osho.
"Guru al sexului", sau "Maestrul celor faimosi", asa cum a fost poreclit Rajneesh Chandra Mohan, mai bine cunoscut ca "Osho", i-a atras atentia Nataliei Oreiro, care a devenit pur si simplu dependenta de invataturile lui. Nati citeste cu mare atentie cartile scriitorului budist si mai mult, a recunoscut ca atunci cand l-a descoperit a devenit o discipola fanatica a filozofiei Osho, care include principii precum "iubirea libera", sau "totul este permis". Cei care au pierdut aventurile Amandei O, sau doresc sa le revada, o pot face accesand site-ul www. acasatv. ro, unde vor gasi arhivate toate episoadele din prima telenovela difuzata simultan pe trei platforme diferite: televiziune, Internet si telefonie mobila. In plus, Osho, a fost expulzat din Statele Unite pentru ca a incalcat legile statului Oregon, incercand sa fondeze acolo un oras nou, numit Rajneeshpuram. In plus, Natalia Oreiro face saptamanal sedinte de terapie bioenergetica pentru a se elibera de tensiune si a se incarca de energia de care are nevoie pentru a-si aduce personajele pe micul sau marele ecran.
Osho, numit si "guru tantric al secolului XX", a devenit extrem de faimos in rindul celebritatilor, actori, modele, sau artisti spunand un "DA!" hotarat invataturilor despre viata din cartile lui, in ciuda faptului ca a fost acuzat ca a pus bazele unei secte.

 
media media

 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

Alte articole


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|MEDIA - 2019 - reportaj.com