Cauta:
  News  Monden  Politic  Tehnologie  Sanatate  Social  Sport  Energie mediu  Agricultura  Evenimente  

media  Natalia Oreiro face striptease media

Natalia Oreiro, actrita pe care telespectatorii din Romania o vor putea revedea din 5 aprilie ACASA, in "Amanda O", prima telenovela difuzata pe trei platforme, pregateste fanilor un numar incendiar de striptease.
Amanda O (Natalia Oreiro) se va dezbraca de prejudecati si nu numai, in incercarea de a-l cuceri pe Dante, interpretat de Luciano Castro si de a obtine din partea acestuia o declaratie de iubire. Scenele fierbinti dintre Natalia Oreiro si Luciano de la filmarile telenovelei "Amanda O" nu i-au pus pe jar numai pe telespectatorii telenovelei, ci chiar si pe sotul Nataliei, Ricardo Mollo.
Natalia Oreiro nu este la primul ei numar de striptease intr-o telenovela, actrita bucurand privirile telespectatorilor ACASA si in telenevela "SOS, viata mea!", unde cel lasat cu gura cascata a fost Facundo Arana.
Telespectatorii vor face cunostinta cu Amanda O pe telefonul mobil in ziua de 30 martie. In plus, acestia vor putea avea acces la informatii in exclusivitate, interviuri cu actorii din telenovela si vor putea arunca o privire in culisele serialului.
Marea premiera a telenovelei "AMANDA O" va avea loc ACASA, duminica pe 5 aprilie, cand telespectatorii o vor revedea pe Natalia Oreiro, intr-un episod care va reuni imaginile transmise in timpul saptamanii pe mobil si pe internet, dar va pregati de fiecare date noi surprize, aventuri decisive in continuarea actiunii. Clientii Orange vor putea vizualiza sau descarca din portalul pentru mobil Orange World, de luni pana vineri, de trei ori pe zi, noi fragmente cu nazdravaniile Amandei O, furnizate de Mediafax Mobile Services, divizia din cadrul Mediafax ce ofera continut multimedia pentru telefonia mobila.
O vedeta adevarata este pretutindeni. Fanii Nataliei Oreiro o vor putea urmari pe aceasta in web-novela "AMANDA O" incepand tot cu ziua de 30 martie de la ora 23. 00 si pe site-ul www. acasatv. ro, unde vor viziona fragmentele difuzate pe mobil in cursul zilei, imbogatite cu noi aventuri, informatii si intamplari spectaculoase.

 
media media

 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

Alte articole

Solutiile de redresare a agriculturii

ro/romanian-agriculture pana pe 21 septembrie


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|MEDIA - 2019 - reportaj.com