Cauta:
  News  Monden  Politic  Tehnologie  Sanatate  Social  Sport  Energie mediu  Agricultura  Evenimente  

media  Natalia Oreiro si-a primit media

Natalia Oreiro, protagonista telenovelei "Amanda O", difuzata ACASA in fiecare duminica de la orele 20. 30, l-a primit inapoi acasa pe sotul ei, muzicianul Ricardo Mollo, dupa ce acesta parasise in urma cu citeva saptamini domiciliul conjugal.
Dupa o scurta perioada de criza sentimentala, Natalia Oreiro si Ricardo Mollo traiesc din nou sub acelasi acoperis, dar apropiati ai cuplului sustin in continuare ca mariajul celor doi este inca fragil. "Nu suntem despartiti", spune Mollo, dar Natalia Oreiro a plecat de curind singura in vacanta in Uruguay sa-si viziteze parintii, in timp ce Ricardo Mollo s-a mutat inapoi in casa lor din Buenos Aires.
Desi muzicianul a negat inca o data zvonurile de despartire si a revenit acasa, gurile rele spun ca intoarcerea lui Mollo este doar provizorie, pina cind studioul sau din Hurlingham va fi complet renovat si se va putea muta definitiv din casa Nataliei Oreiro.
Pina cind Natalia Oreiro si Ricardo Mollo vor lua o decizie definitiva in ceea ce priveste mariajul lor de opt ani de zile, fanii actritei o vor putea vedea pe aceasta in exclusivitate, ACASA, in ultimele episoade ale telenovelei fenomen "Amanda O".
Telenovela "Amanda O" se apropie de final ACASA, dar cei care au pierdut aventurile divei pot accesa site-ul www. acasatv. ro unde vor vedea arhivate toate episoadele.

 
media media

 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

Alte articole

Strategia energetica a Romaniei

30, la Hotel InterContinental, sala Ronda


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|MEDIA - 2019 - reportaj.com